Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért szidják olyan sokan a...

Miért szidják olyan sokan a Windows Phone-t?

Figyelt kérdés
Nagyon sok helyen lehet látni, hogy az emberek szidják. 1 hete vásároltam Lumia 520-at, és nagyon elégedett vagyok a rendszerrel. Tökéletesen gyors, nem akad, nem gondolkodik, gyorsan reagál. Minden könnyen és gyorsan elérhető, egyszerű a kezelése. A storeban pedig nagyon jó játékok és hasznos alkalmazások vannak, aminek jó része ingyenes. Ráadásul az Androiddal szemben itt nézik is hogy mi kerül fel. És akkor nem is beszélek arról az ár/érték arányról, amit az 520-as képvisel. 35 ért vettem a t-mobilenál, domino csomagban. Hol kapnék én 35 ezerért 2magos androidot, 512 rammal, 5megapixeles kamerával? És akkor az Appleről már nem is beszélek. Szóval nem értem miért szidják. Ti sem szeretitek? Mi nem tetszik benne?
2013. szept. 14. 10:18
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen, szerény a store kínálata, de miért? azért, mert play-re mindenki olyan szutykot tölt fel, amit akar. Itt legalább szűrik mi megy fel. Nem szabható személyre? Ember, próbáltad te már? ugyanúgy meghatározhatod mi kerüljön ki a főmenübe, csempék színét változtathatod, elrendezést, lezáróképenyőt.
2013. szept. 16. 18:22
 12/22 A kérdező kommentje:
És egyébként ezeket úgy írom, hogy előtte csak androidom volt, tehát ismerem azt a rendszert is.
2013. szept. 16. 18:24
 13/22 anonim ***** válasza:
Élő háttér, launcher? Ezek is megvannak benne? Tehát a traffipax jelző egy szutyok számodra. Ember! Életmentő tud lenni!
2013. szept. 16. 21:20
 14/22 anonim ***** válasza:
2013. szept. 17. 03:26
 15/22 anonim ***** válasza:
Nah! Ugye ugye? Szar a Winfos phone minden tekintetben. Ez van! :)
2013. szept. 17. 13:29
 16/22 A kérdező kommentje:
Addig is meg voltam az említett programok nélkül amíg andoridom volt. ezek után is meg leszek. és semmivel sem vagyok átlagosabb ember másoknál. lol
2013. szept. 17. 14:22
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Kinek a pap, kinek a papné. Nem ez volt a kérdés. A Windows Phone nagyon sok tekintetben kevesebb az androidnál. Pl. Egy példa a sok közül.Nézd meg a YouTube-on: GALAXY S4 Official TVC - Sound & Shot - https://www.youtube.com/watch?v=RAEgmeiDbJo&feature=youtube_..

Nézd meg a YouTube-on: Samsung Group Play Video Sharing Demo at IFA 2013 - https://www.youtube.com/watch?v=hhvu9ugtVY4&feature=youtube_..

Ilyet soha nem fog tudni a winfos phone.

2013. szept. 17. 15:08
 18/22 Barney96 ***** válasza:

Ohh.. Nagyon Örülök hogy megint sikerült beléd akadnom egy wp topicban kedves aki azbigazat mondja úr :)

minél többet olvasgatom a kommentjeidet melyeknek többsége csupán a számodra ismeretlen fikázása, annál inkább kezd bennem kialakulni a kép hogy valószínüleg azért kiabálod a véleményedet mindenfele mert nem vagy teljesen megelégedve önmagaddal, vagyis az android alapú low budget (gondolom én) cuccoddal és rosszul esik hogy más emberek más rendszerrel jobban boldogulnak a mindennapokban... A másik lehetőség hogy szimplán egy iq fighter vagy aki csupán önmagának örömszerzésből cs*szegeti a wp topic nyugott világát. És jössz a dumáiddal hogy traffipax program meg a 900.000 "különböző" app... Erre feltenném nyugodtan a kérdést, hogy a droidon van ingyenes fullos Office szerkesztő? Vagy létezik ott olyan hogy az összes készülék megkapja a frissítést amitől még JOBB lesz? Az a baj, hogy nagyon elvakultnak kell lenni ahhoz hogy az egyiket csak szídni, a másikat csak isteníteni tudd, ebből is nyilvánvalóvá válik, hogy a megnyilvánulásaid szubjektívek és ebből kifolyólag nem hitelesek. Igazából minél agresszívabban "harcolsz", annál inkább lejáratod magad, de te tudod... Úgyse fogsz leállni, úgyis olvasni fogjuk még a hülyeségeidet úgyhogy a legközelebbi viszont látásra

2013. szept. 22. 23:13
 19/22 anonim ***** válasza:

Két alternatíva van számomra ha telefont fogok venni a közeljövőben, és mindkettő más:

1. HTC 8X(WP8 teló) mert már-már pofátlanul olcsó, és nagyon jók a hardveres paraméterei,+ a kijelző se piskóta

2. Sony Xperia SP(Android teló) majdnem hasonló hardverteljesítmény, de a kijelzőtípus gyengébb, viszont hozzá lehet kötni HD TV-hez.

A rendszert amit futtat a készülék leszarom,a lényeg az , hogy jól üzemeljen, a lumia 520 szép készülék egyébként.

2013. okt. 23. 21:03
 20/22 anonim ***** válasza:

Tőlem nem áll távol a WP-s telefon használatának gondolata, de úgy érzem, még nagyon nagy út áll előtte, hogy használhatónak találjam. Volt Lumia 800-am, így tapasztalatból beszélek.

Legjobban az egyszerre rezgés és csörgés opciója hiányzik. Komolyan, amíg ezt nem tudja, adhatják felőlem 20 forintért is, nem fog kelleni. Több hívást is mulasztottam emiatt, szerintem teljesen alapszolgáltatásnak kéne lennie, és mégis, 3 évvel megjelenés után, még mindig nem tudja. Ahogy a külön hangerőszabályzó fejhallgatónak és hangszórónak is, egységes terület az értesítéseknek, illetve ahogy látom (bár ebben nem vagyok biztos!) Push notification service még mindig elég kiszámíthatatlanul működik. Ha rezgés és push működne, jó esélyekkel indulna a WP nálam (nincsenek nagy igényeim appok terén), de így semmiképp.

2013. okt. 23. 21:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!