Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Meg éri az árát a Nokia Lumia...

Meg éri az árát a Nokia Lumia 520?

Figyelt kérdés
Néztem sok telót ebben az árkategóriában (max 40k). Ezt a telefont nézegetem már jó ideje. Olvastam jót elég sokat de néhány rossz dolgot is. Nektek mi a véleményetek? Vagy más teló ebben az árban? Köszi a választ! :)

2013. szept. 13. 22:07
1 2
 11/19 anonim válasza:
Köszönöm szépen a segítséget!! :) Amúgy én teljesen meg vagyok elégedve a hanggal, előzetes infók alapján rosszabbra számítottam, de szerintem jól működik. :)
2013. szept. 15. 08:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi! És olvastam valami olyasmit hogy géppel nem lehet összekötni. Ez mi lenne? :O
2013. szept. 15. 10:29
 13/19 anonim ***** válasza:

Hol olvastad? (Tényleg kíváncsi vagyok, hogy hol írnak ilyen téves információkat)

Win7 / 8-on gond nélkül megy a szinkronizálás, mindenféle program nélkül, XP-n kell egy kicsit bűvészkedni, le kell tölteni egy frissítést és kész!

2013. szept. 15. 11:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Már nem tudom hogy hol olvastam. Lehet hogy egy hozzászólásban írták ezt. Nekem igazából xp van a gépemen. Milyen frissítés kel?
2013. szept. 15. 11:21
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én pár hete váltottam Android-ról (Galaxy S Plus-ról) WP8-ra, konkrétan Lumia 520-ra. Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, gyors, stabil, a menü áttekinthető és jól kezelhető, gyorsan hozzá lehet szokni.

Kérdéseidre válaszolva. Nekem is xp-m van és simán, minden gond nélkül össze tudtam kötni a telefont a géppel.

Véleményem szerint a zenelejátszási képességei nem a legjobbak, a hangereje megfelelő, de nekem hiányzik a basszus. És sajnos nincs benne equalizer. Mondjuk én amúgy sem szoktam telefonon zenét hallgatni, a jó öreg Sony mp3-lejátszómat nem übereli semmi :)

Szóval a lényeg, hogy sztem nagyon megéri az árát, és amennyit már szenvedtem az Androiddal, ez a telefon egy megváltás!

2013. szept. 15. 11:39
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :) Kár hogy nem annyira jó a zenelejátszója :( Ezek a telefonok használhatóak mobilnet nélkül? (Csak wifiről lenne net a telón..)
2013. szept. 15. 11:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen frissítés kell: "Windows XP esetében a számítógépen telepítve kell lennie a 3-as szervizcsomagnak és a Windows Médialejátszó 11-es (vagy későbbi) verziójának (A Windows Phone 8 USB-n keresztüli MTP-átvitelt használ, amely elsőként a Windows Médialejátszó 11-es verziója által támogatott)."

Ami a zenelejátszót illeti, ha jól tudom akkor equalizer valóban nincs, mert az a felsőbb kategóriás Lumiák "kiváltsága", ilyen apró korlátozásokkal tudják csak megkülönböztetni a nagyoktól. Még annyit, hogy a hangzás nagyban függ a fül/fejhallgató minőségétől is!

Zenelejátszó tekintetében pedig a gyári nem tud valami sokat, ezért érdemes letölteni a Nokia Zenét, ami sajnos a mi régiónkban nem érhető el, de ha a beállítások -> nyelv+terület menüpontban az ország/területet megváltoztatod (pl) Egyesült Királyságra, és újraindítod a telefont, akkor máris le lehet tölteni! ;)

2013. szept. 15. 12:03
 18/19 anonim ***** válasza:
25%
Ezt a kommentet meg úgy is kitörlik a...
2013. szept. 15. 12:48
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :)
2013. szept. 15. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!