Meg éri az árát a Nokia Lumia 520?
Hol olvastad? (Tényleg kíváncsi vagyok, hogy hol írnak ilyen téves információkat)
Win7 / 8-on gond nélkül megy a szinkronizálás, mindenféle program nélkül, XP-n kell egy kicsit bűvészkedni, le kell tölteni egy frissítést és kész!
Szia!
Én pár hete váltottam Android-ról (Galaxy S Plus-ról) WP8-ra, konkrétan Lumia 520-ra. Eddig teljesen meg vagyok vele elégedve, gyors, stabil, a menü áttekinthető és jól kezelhető, gyorsan hozzá lehet szokni.
Kérdéseidre válaszolva. Nekem is xp-m van és simán, minden gond nélkül össze tudtam kötni a telefont a géppel.
Véleményem szerint a zenelejátszási képességei nem a legjobbak, a hangereje megfelelő, de nekem hiányzik a basszus. És sajnos nincs benne equalizer. Mondjuk én amúgy sem szoktam telefonon zenét hallgatni, a jó öreg Sony mp3-lejátszómat nem übereli semmi :)
Szóval a lényeg, hogy sztem nagyon megéri az árát, és amennyit már szenvedtem az Androiddal, ez a telefon egy megváltás!
Ilyen frissítés kell: "Windows XP esetében a számítógépen telepítve kell lennie a 3-as szervizcsomagnak és a Windows Médialejátszó 11-es (vagy későbbi) verziójának (A Windows Phone 8 USB-n keresztüli MTP-átvitelt használ, amely elsőként a Windows Médialejátszó 11-es verziója által támogatott)."
Ami a zenelejátszót illeti, ha jól tudom akkor equalizer valóban nincs, mert az a felsőbb kategóriás Lumiák "kiváltsága", ilyen apró korlátozásokkal tudják csak megkülönböztetni a nagyoktól. Még annyit, hogy a hangzás nagyban függ a fül/fejhallgató minőségétől is!
Zenelejátszó tekintetében pedig a gyári nem tud valami sokat, ezért érdemes letölteni a Nokia Zenét, ami sajnos a mi régiónkban nem érhető el, de ha a beállítások -> nyelv+terület menüpontban az ország/területet megváltoztatod (pl) Egyesült Királyságra, és újraindítod a telefont, akkor máris le lehet tölteni! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!