Speedy93 kérdése:
Szerintetek mit vegyek Samsung Ativ S-et vagy Nokia Lumia 920-at? Miért?
Figyelt kérdés
2013. szept. 13. 18:01
1/10 anonim válasza:
A Samsung egyáltalán nem foglalkozik a WP8-as telefonjával, Nokia pedig minden energiáját belefektette a Lumiákba. Nagyon sok hasznos Nokia-only alkalmazás van a Lumia 920-on, ami nincs és nem is lesz Ativ S-en, arról nem is beszélve, hogy jobb a kamerája, tud stereo videofelvételt, és vezeték nélküli töltő is van benne!
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen . Nokia felé hajlok egyre jobban már megnézegettem teszteket véleményeket , úgynézi ő lesz a nyerő.
2013. szept. 13. 19:31
3/10 anonim válasza:
Nekem 920 asom van , pár hibát elmondok amit a 925 be kijavították : kiforrósodik néha a telefon felső része , a hátlap nagyon szedi az újlenyomatokat , és könnyen karcolódik , érdemes tokban tartani első használattól fogva , néha vagy inkább nagy ritkán magától kikapcsolt , ami a szoftver frissítésnek köszönhetően úgy vettem észre elmúlt . Előnyei pedig : Nagyon jó fényképeket csinál , simmán kitesz egy fényképezőt , nagyon gyors és akadás mentes , soha nem fagy le , támogatja a rádiót (FM) , Gps ére lehet hagyatkozni , már használtam .Szerintem nagyon megéri és nagyon szeretem a telefont.
4/10 A kérdező kommentje:
Az igaz róla , hogy mivel ugye szilikon tokba van ezért az akkumulátort ha elromlik nem lehet külön kiszerelni hanem ki kell cserélni az egész telefont ?
2013. szept. 14. 13:18
5/10 anonim válasza:
Nem azért nem lehet kiszedni az akkumulátort, mert szilikon tokban van, hanem mert unibody kialakítású. Amúgy igen, valóban nem lehet kiszedni, de nincs is rá szükség, ill. ha valami történne, akkor szervizben szét tudják szedni, és gond nélkül cserélik/javítják!
Nekem fehér van május óta, se fólia, se tok, és semmi baja. Hajszálkarcok persze vannak, de ha nem keresek rajta, akkor észre sem veszem!
És még valami, ami a 925-öst illeti, az is hajlamos a melegedésre, mint minden telefon, ha sokat nyüstölik :)
6/10 A kérdező kommentje:
És neked mennyi idő alatt szokott általában lemerülni normális használatnál ?
2013. szept. 14. 13:54
7/10 anonim válasza:
Másfél nap, egész napos nyüstölés esetén 1 nap... Ezek - mármint a felsőkategóriás telefonok - sajnos nem bírnak többet, kivéve pár egyedi modellt, ami kimondottan erre van kiélezve.
8/10 A kérdező kommentje:
Na az pont jó . Csak mert hallottam olyat aki azt modnta hogy fél nap alatt melerül neki de az egy nap teljesen jó ilyen telefonoknál . Köszönöm a válaszokat úgynézki meg is rendelem .
2013. szept. 14. 14:04
9/10 anonim válasza:
Extrém körülmények mellett persze képes lemerülni fél nap alatt is, de átlagfelhasználóknak 1 napot simán bír! Igazán nincs mit :)
10/10 anonim válasza:
Nekem folyamatos használás mellet úgy 4 órát bír ha játszom , ha 3g zek akkor nagyából 3 órát , youtubet 12 órát is , viszont nekem magától is merűl valamennyire , de másnak is Ennyit bírja , ha nem elég lehet venni kisegítő akumlátort . És a forrosodással kapcsolatban , legfőképp ha Offline GPS t használok akkor csinálja , de van amikor simma játéknál is, ezt a részét nem értem , mikor csinálja mikor nem . De arra kiváncsi lennék hogy ez a kikapcsolódási probléma hogy kikapcsolt és akkor halkító és bekapcs gomb 10 es nyomásával lehet bekapcsolni , ez másnak is elmúlt ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!