Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Windows telefon gondok?

Windows telefon gondok?

Figyelt kérdés

Hát több kérdésem lenne:

1, mért csak úgy tölt a telóm h ki van kapcsolva

2, mért nem ismeri fel a gép egyik USB módban sem

3, a windows phone oldalra betudtam jelentkezni a hotmail fiókommal, telón is de ha le akarok tölteni azt írja: nincs regisztrált eszköz!

hogy kell regizni

SOS PLS!!!!!!??????!!!!!!!

2013. szept. 9. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
eloszor is az aproblema hogy szar az egesz telefon mert windows van rajta android helyet masodszor meg vidd el szerelohoz harmadszor meg tolts le egy programot a gepre hogy beolvasa negyedszer meg olyan nem lehet hogy asztirja ki hogy nincs regisztralva me akor nagyon elkelet hogy toljal valamit
2013. szept. 9. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Gondolom Nokiád van. Ezeket a telefonokat nagyon elbaltázták csak a gond van velük, ahogy te is kérdezed, ne haragudj hogy nem a kérdésedre válaszolok, annyit tudok meg nekem az eladók is mondták hogy ezek a windows phone operációs rendszerek olyannyira el lettek baltázva hogy a microsoft nem tudta felvenni a versenyt az androiddal és az iphone operációs rendszerével.

A nokia céget azért vásárolták fel hogy ne legyen nekik beleszólásuk hanem mindent maguk oldjanak meg, és így fel akarják venni a versenyt a többi okos telefonnal.

2013. szept. 9. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Ezek a károgó szarozó varjúk nagyon ki tudnak akasztani! Ráadásul azt sem tudják mit beszélnek. de tényleg!!!! :DDD

1.) Melyik WP rendszer van rajta a 7.8, vagy a WP 8?

2.) Mit jelent az, hogy egyik USB módban sem??? Itt nincs USB mód! 7.8-at a ZUNE kezeli, a 8-at meg rádugod a gépre oszt azt másolsz rá, amit akarsz!

3.) Az nem létezik, hogy csak kikapcsolt állapotban töltsön a telefon!

4.) Bejelentkezel ott lesz a fiókod jobb felül, lesz egy olyan, hogy saját telefon! Nem kell túl nagy ész hozzá!....

2013. szept. 9. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek az elsö kettövel.De.Add be szervízbe mert azért valami bibi van vele.Viszont ha ránk hallgatsz eladod ezt a f0st és veszel helyette egy OKOStelefont amin Android (legalább 4.0.4 vagy 4.1.2 legyen rajta)fut.És voilá.Meg fog szünni minden probléma.
2013. szept. 9. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Milyen telefon? Egyáltalán nem mindegy, hogy WP7.x-ről, vagy 8-ról beszélünk. Egyébként nekem mindig bekapcsolt töltéskor (Lumia 800/WP7), tehát ez aligha természetes, USB-n is látnia kéne a gépnek (bár WP7-hez még kell a Zune, hogy bármi értelmeset lehessen vele kezdeni). Valószínű rossz a telefonod, vidd szervizbe.
2013. szept. 9. 23:09
 6/9 A kérdező kommentje:

Samsung omnia 2 windows 6.1-es op rendszer,

Semmilyen gép sem imseri fel usb módban (activesync-modban sem és háttértáron sem)

[link] oldalt hozza be a saját telefonra kattintva.

ha feldugom töltőre bekapcsolva még csak nem is csippan h érzékeli, ha gépre csatlakoztatom sem a gép nem pittyen sem a telefon kijelzője nem villan fel h esetleg látnák a másikat.

az androidot utálom, az összes ismerősömnek tönkrement, folyamat frissíteni akar, tele megy vírussal, a vírus írtójuk nem működik, lefagy stb.

2013. szept. 10. 08:35
 7/9 A kérdező kommentje:

mellesleg, használtan kaptam egy haveromtól, és nála is basztattuk hogy mivan az ő gépe simán viszi, rádugja, beveszi a kies is az active izé is, a zune is csak nálam nem meg itt koleszban /suliban a gép nem.

Nálam meg haveromnál win 7 van

suliba xp

2013. szept. 10. 08:37
 8/9 anonim ***** válasza:

No ezen nem Windows Phone van, hanem még az elődje, a Windows Mobile.

Ehhez nem Zune kell, hanem ActiveSync, illetve Windows Vista (és felette, így 7-en is) esetén Windows Mobile Device Center.

Windows Phone alkalmazásokat hiába próbálsz meg letölteni rá, inkompatibilis azokkal. Ennél még nem létezett központi alkalmazásbolt (csak 6.5-től volt valamiféle kísérlet, de azt már meg is szűntette az MS), így csak ilyen-olyan helyekről letöltött alkalmazásokat tudsz rajta futtatni.

Töltés ugyanakkor továbbra sem normális, bekapcsolt állapotban is tudnia kéne töltődnie, annak idején volt dolgom a készülékkel (fejlesztettem WM-re), azzal nem volt ilyen téren probléma.

2013. szept. 10. 18:43
 9/9 A kérdező kommentje:

Az utolsónak köszönöm szépen!

A töltési problémát megoldottam sony-s töltővel, és így már a gépem is felismeri! Viszont a Mobile device még nem, de azon is dolgozom! Nem tudsz valamilyen szoftwer frissítést ajánlani?

Próbáltam a készüléken a windows update funkciót de fél órán keresztül csak vizsgálta a jelenlegit és elment a türelmem :D

2013. szept. 13. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!