Hogyan lehet letiltani a mobilt/sim kártyát?
Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 13:23
1/2 anonim válasza:
Fel kell hívni a szolgáltatót és a ott szólni, hogy tiltsák le.
2/2 anonim válasza:
A mobiltelefonodat abban az esetben tudod letiltatni amennyiben igazolni tudod , hogy Te vagy a tulajdonosa. Ebben az esetben be kell fáradni a szolgáltatód által üzemeltetett ügyfélszolgálati központba és ott el tudod intézni a letiltást kell hozzá az előfizetői szerződés illetve nem árt ha van rendőrségi feljelentés másolat amennyiben ellopták a készüléket. Sim kártya esetén pannonos tapasztalatomat tudom elmondani mert én ott tiltattam már le. Ebben az esetben a sim kártya telefonszáma kell illetve az ügyfélbiztonsági kód, ha nem ismert akkor ügyfélszám kell ha ez sem elérhető valamiért abban az esetben személyes adatok alapján történik az azonosítás. Mindezt megteheted személyesen bármely pannon üzletben vagy a telefonos ügyfélszolgálatukon. Tudni kell, hogy a kártya pótlása (amennyiben ugyanazt a számot szeretnéd megtartani) pénzbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!