25 másodpercért 15 ezer ft. Mit tudunk tenni egy ilyen telefonszámlával?
Fater hívott valami számot, otthoni munka ügyben.
Ennyi van a számlán, a többi az más dolog.
Most ez mi? lenyultak minket?
mit lehet ilyenkor tenni?
vagy ha viszza mondjuk az előfizetést akkor is be tudják hajtani a számla összegét?
nemigazn tudjuk mit tegyünk, mert hát ezt kifizetni így...a semmiért tulajdonképpen..:/
értem...:/
bar máskor is volt, hogy félreszámláztak, meg ilyneek, és reklomáltunk, utnanéztek, és joval kevesebb jött ki. megprobalunk most is valamit..:/
Hát ha tényleg otthoni munkával volt meghirdetve a szám, akkor jó lenne ha megtalálnátok a hirdetést. Mentsétek le és tegyetek feljelentést csalásért, hátha...
Ha pedig csak faterod mondja, hogy emiatt telefonált, közben meg valami szextelefon, akkor az szívás.
feljelentés tehető?
nade több mint 1 hónapja volt, és most derült csak ki, ohgy ennyibe került..:/
egy ujsághírdetésben találta. lehet még meg is vna az újság.
0690 nel kezdődik.
de fater nemtudta hogy ezek emeltdíjasok, odaírva pedig nincsen!
Figyelj, akkor feltétlen keresd elő, és menj be vele a rendőrségre. Én nem vagyok jogász, de szerintem ez bőven csalás.
Minden esetre abból még baj nem lehet ha bemész és megkérdezed, ilyenkor mit lehet tenni, ezért lehet-e feljelentést tenni. Ha igen, akkor a szolgáltatótól lekérik a híváslistát, felkutatják a károsultakat stb stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!