Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elnézést az Apple tulajoktól,...

Elnézést az Apple tulajoktól, de miért van sok Appleös elszállva magától, mert iPhoneja van?

Figyelt kérdés

Bevallom én is azt szerettem volna egy időben. Úgy gondoltam tényleg jó telefon, IOS rendszere van, ami gyors, nem akad meg elvileg, és nincs vele gond, mert mindent arra találtak ki, szemben pl az Android rendszerrel, ahol sokszor fagyott lea telefonom egy alkalmazás miatt.

De aztán lemondtam róla, mert sok ismerősöm jobbnak hitte magáét, a többieknél, akiknek nem volt Iphonejuk.

A filmekben mindenhol Iphonet láttam az emberek kezében, az Iphoneos csengőhangot mindig ezt használták.

Aztán az osztálytársaim is bekerültek ebbe a körbe, és már büszkén játszottak a telefonjukon, vagy Facebookoztak az órán, Sok képet felraktak magukról benne Iphonennal lefényképezve magukat a atükőrbe, kihangsúlyozva az Apple logóját. Haverom kapott egy iPhone 4 et szüleitől, tök büszke volt rá, erre ma már dugdossa, mert félti, ki ne rabolják, megváltoztatta a csnegést, tokot tett rá, és inkább headsettel használja. Mert félti, hogy arra nagyon rá mennének a tolvajok.

Így már nyűgnek éreztem, hogy ennyire menő dolog, meg már sokaknak ez számít, így lemondtam róla.

Így most elnézést, kérek minden Apple tulajtól, de miért érzi sok iPhoneos, hogy ha egy Apple terméke van, akkor már jobb a többi embernél?

Az is csak egy telefon ugye? Nem jobb ettől senki, akinek régi vacak 10 éves telefonja van, az is ugyan olyan ember nem?

Miért lett az Applenek, iPhonenak ilyen "jelentése" hogy "Nekem iPhoneom van, de szuper vagyok!" sok fiatal körében?

2013. szept. 9. 15:22
1 2
 11/17 anonim válasza:
48%
Nekem nincs iPhoneom, de iPadem van. :D Akármelyik ismerősömnek iPhoneja van, normálisan viselkednek, egyáltalán nem vágnak fel ezzel, vagy valami. Örültek neki, meg szeretik, de nem érzik magukat többnek emiatt. Rólam is azt gondolta egy ismerősöm, hogy csak azért vettem iPadet, hogy felvágjak vele. Néztem is rá, hogy milyen hülyeség ez. Kit érdekel az, hogy nekem iPadem van? Senkit. Amúgy nagyon tetszik az Apple az egyszerűségével, úgyhogy én is gondolkozom az iPhoneon. Ezzel szemben viszont érdekes volt, hogy egy nagy androidos rajongó zsigerből azt mondta az iPademre, hogy ez egy sz*r, pedig előtte még a kezében sem volt Apple termék. Én sosem mondtam egy Samsungra se, vagy bármilyen telefonra, amiről nem tudom, hogy milyen, hogy sz*r.
2013. szept. 14. 22:24
 12/17 anonim ***** válasza:

"én még nem találkoztam nagyképű Samsungossal. :D"

akkor látogass meg 1-2 apple fórumot, blogot. Néha hemzsegnek azok, akik szerint csak a Samsung a legjobb, a többi meg egy f0s"

Csupán egy valamiben tévedsz. Nem NÉHA hanem elég gyakran sajnos.

2013. szept. 14. 22:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Mert ez a sznobok telefonja es a sznobokat nem veletlenul nevezik sznoboknak. :d
2013. szept. 20. 21:48
 14/17 anonim ***** válasza:
utolsó...mindenki sznob, aki egy telefonból bármivel is többet néz ki márkától függetlenül...az is sznob, aki azt harsogja, hogy a samsung gyártja a világ legjobb telefonjait...szóval ne általánosíts...
2013. szept. 20. 22:40
 15/17 anonim ***** válasza:
az nem lehet sznob aki tömegtelefont vesz, ami emberek tízmillióinak van. a sznob pont egyediségre görcsösen törekvést jelent. Pl akinek Vertuja van, na, az sznob. mert abból kevés van és marha drága.
2013. szept. 21. 08:21
 16/17 anonim ***** válasza:

Én az Androidot szeretem, igen sok lehetőséget kinál, ad, szeretem kihozni az éppen kezemben lévő "vasból", azt amit lehet.

Ez jó szórakozás kb. 3 hónapig, aztán már csak használom, személyemre, kedvemre szabva, esetleg 1-1 újdonságot rápróbálva. Az Iphone ebből a szempontból korlátozottabb, ami talán nem is annyira korlát, inkább az, hogy jobban optimalizált programmal jön ki, jobb a frissítési támogatottsága, megveszed, gond nélkül használhatod, ami ÁLTALÁBAN az androidra nem igaz, ezért kell a képemre faragni.

Nemrég vettem egy igen jó "vasat", most azt igazgatom, nem is gondoltam rá, néztem meg vétel előtt, mígnem valaki megkérdezte: ájfont vettél?? Elég hülyén néztem rá.. Fentiek és az ára miatt (simán megtehetném ugyan, de) nem vennék almásat.

Én így gondolkozom, és magamban mosolygok, amikor valaki nyilvános helyen szinte feltűnően mutogatja a telefonját.

2013. szept. 24. 20:25
 17/17 anonim ***** válasza:
És azok akiknek sm s3 vagy s4-ük van azok miért vannak elszállva maguktol.
2013. nov. 30. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!