Elnézést az Apple tulajoktól, de miért van sok Appleös elszállva magától, mert iPhoneja van?
Bevallom én is azt szerettem volna egy időben. Úgy gondoltam tényleg jó telefon, IOS rendszere van, ami gyors, nem akad meg elvileg, és nincs vele gond, mert mindent arra találtak ki, szemben pl az Android rendszerrel, ahol sokszor fagyott lea telefonom egy alkalmazás miatt.
De aztán lemondtam róla, mert sok ismerősöm jobbnak hitte magáét, a többieknél, akiknek nem volt Iphonejuk.
A filmekben mindenhol Iphonet láttam az emberek kezében, az Iphoneos csengőhangot mindig ezt használták.
Aztán az osztálytársaim is bekerültek ebbe a körbe, és már büszkén játszottak a telefonjukon, vagy Facebookoztak az órán, Sok képet felraktak magukról benne Iphonennal lefényképezve magukat a atükőrbe, kihangsúlyozva az Apple logóját. Haverom kapott egy iPhone 4 et szüleitől, tök büszke volt rá, erre ma már dugdossa, mert félti, ki ne rabolják, megváltoztatta a csnegést, tokot tett rá, és inkább headsettel használja. Mert félti, hogy arra nagyon rá mennének a tolvajok.
Így már nyűgnek éreztem, hogy ennyire menő dolog, meg már sokaknak ez számít, így lemondtam róla.
Így most elnézést, kérek minden Apple tulajtól, de miért érzi sok iPhoneos, hogy ha egy Apple terméke van, akkor már jobb a többi embernél?
Az is csak egy telefon ugye? Nem jobb ettől senki, akinek régi vacak 10 éves telefonja van, az is ugyan olyan ember nem?
Miért lett az Applenek, iPhonenak ilyen "jelentése" hogy "Nekem iPhoneom van, de szuper vagyok!" sok fiatal körében?
"én még nem találkoztam nagyképű Samsungossal. :D"
akkor látogass meg 1-2 apple fórumot, blogot. Néha hemzsegnek azok, akik szerint csak a Samsung a legjobb, a többi meg egy f0s"
Csupán egy valamiben tévedsz. Nem NÉHA hanem elég gyakran sajnos.
Én az Androidot szeretem, igen sok lehetőséget kinál, ad, szeretem kihozni az éppen kezemben lévő "vasból", azt amit lehet.
Ez jó szórakozás kb. 3 hónapig, aztán már csak használom, személyemre, kedvemre szabva, esetleg 1-1 újdonságot rápróbálva. Az Iphone ebből a szempontból korlátozottabb, ami talán nem is annyira korlát, inkább az, hogy jobban optimalizált programmal jön ki, jobb a frissítési támogatottsága, megveszed, gond nélkül használhatod, ami ÁLTALÁBAN az androidra nem igaz, ezért kell a képemre faragni.
Nemrég vettem egy igen jó "vasat", most azt igazgatom, nem is gondoltam rá, néztem meg vétel előtt, mígnem valaki megkérdezte: ájfont vettél?? Elég hülyén néztem rá.. Fentiek és az ára miatt (simán megtehetném ugyan, de) nem vennék almásat.
Én így gondolkozom, és magamban mosolygok, amikor valaki nyilvános helyen szinte feltűnően mutogatja a telefonját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!