Android GTA Vice City "Xapk Validation Failed" mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Van egy Samsung Galaxy S3 LTE telóm, és akárhogy próbálom, akármilyen módon, sehogy sem akar elindulni a v.city. Megőbáltam az újabb OBB mappájával, plusz az rágebbi apk-jával + fordítva is, több helyre is beraktam, de sehogy sem fut. Találkozott más is ugyanezzel a problémával? És ha igen sikerült megoldani? Tesóm sima S3-ján elindul. Előtte S2-őm volt azon is ugyanez volt a hiba.2013. szept. 8. 09:58
1/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy esetleg meg kellene vásárolni...?
(Mondjuk akkor sem 100% hogy elindul...)
2/8 A kérdező kommentje:
De nem akarom megvásárolni, mert nem vagyok benne biztos, hogy úgy is menne. Sőt, biztos vagyok benne hogy akkor sem indulna, ezért akarom megtudni mi lehet a probléma.
2013. szept. 8. 15:45
3/8 anonim válasza:
Ha akkor sem indulna, akkor nincs olyan verzió. A Most Wanted pl. Nem megy a négymagos telefonokon, mert az EA képtelen volt megoldani.
4/8 A kérdező kommentje:
De tesóim S3-ján indul ugyanezzel a telepítési módszerrel, akkor nem értem az enyémen miért nem??!!:(
2013. szept. 8. 20:29
5/8 anonim válasza:
De a tiedben más.a hardver/szoftver, nem?
6/8 A kérdező kommentje:
Hardverben annyi hogy az enyém LTE, így 2gb ram van benne. Szoftver viszont ugyanaz a 4.1.2-es verzió van rajtuk. Amikor az S2-őm volt, azon sem ment, viszont egy barátomnak is az van neki is én raktam fel, neki viszont indul...ki érti ezt...
2013. szept. 9. 08:59
7/8 anonim válasza:
Nekem ugyanez volt a problémám. Annyi a külömbség, hogy nekem mini 2-őm van. Én ingyenesen töltöttem le és külön kellett letölteni a kiegészítő file-t. A play-en ezzel együtt letölti és telepíti. Az ingyenes letöltésnél külön letölti az obb file-t és neked lell áthelyezni az Android-obb mappába. Ilyenkor már nem töltött le semmit a játék megnyitásakor.Az obb file letöltésénél lehet, hogy több részben van. A youtubeon tobb video van magyarul is.
8/8 anonim válasza:
Belső tárhelybe rakd a fajlokat ne sd kártyára. Sajnos én úgy jártam, h csak kipróbáltam, h fut mert nkem 1,8 gb most a belső tárhely és 400 mb körül lesz ha feleakom. Nwm tudom te h vagy ezzel de ha gépen kijátszottad már én azt tanácsolom hagyd a fenébe mert sztem aokkal szarabb én még az alap küldiket se oróbáltam mef inkább mert azért valljuk be itt kicsit másabb xD Mondjuk san andreast még megnézem de sztem gta3 vice cityvel nem éri meg erőlködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!