Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem működik a gta vice...

Miért nem működik a gta vice city? (lent a probléma)

Figyelt kérdés

leszedtem innen:

de tökre nem értem.kiraktam mindkét isot egy mappába,a crack mappában lévő exet is kicseréltem,de azt írta,hogy nincs mss32.dll(valóban nem volt ott,de egyik isoban sem volt),ezért leszedtem innen azt a dll-t:

[link]

most pedig amikor indítanám a játékot azt írja,hogy:

"Az eljárás belépési pontja(_AIL_set_stream_volume@8) nem található a DLL-ben (mss32.dll)"

most akkor hogy telepítsem?vagy honnan szedhetném le NORMÁLISAN?

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. aug. 6. 13:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt tudod hogy torrentos onnan leszeded aztán totalcommander ott setup.exe kicsomagolás és telepítés a gyengébbek kedvéért!
2011. aug. 6. 16:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Leszedni csak torrentről tudod és hát itt a link: [link]

aztán letöltöd az uTorrent -ot vagy akár melyiket(általában)!és kétszer katt a torrent jelre aztán attól füg hány megás a neted jön lefele 10megással lejön 45 50 perc alatt 1 mb-sel 1 hét ugyhogy okosan de 2000Ft-ért már meg lehet venni nem értem miért nem veszed!?

2011. aug. 6. 16:11
 3/5 A kérdező kommentje:

"Azt tudod hogy torrentos onnan leszeded aztán totalcommander ott setup.exe kicsomagolás és telepítés a gyengébbek kedvéért!"

igen,rájöttem,hogy hogyan kell leszedni,tudok torrentezni,köszi.

a setupot meg próbáltam,de megakad félúton.

2011. aug. 6. 17:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne flegmáskodjál bunkó!Na mindegy!Miért nem veszed meg vagy töltöd le onnan ahova a linket írtam 2000Ft már megveszed!Amúgy nagy kalap kaka az a játék ősrégi mikor 7 éves voltam már akkor is megvolt és most meg 15 vagyok akkor elég anyaszomoríto vagy!
2011. aug. 7. 12:36
 5/5 counter ***** válasza:
Probaltad startmenüböl inditani ha sikerült irj
2013. jan. 27. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!