Melyiket vennétek? Lumia 925, Optimus G, Xperia Z?
lumia nálam ki volt lőve mert nekem nem jön be a wp.
xperia z a kijelző miatt volt kilőve.
optimus G-t vettem és nem is bántam meg,jelen helyzetben is azt venném.
attól függ mihez képest nézzük.
önmagában nem rossz de mondjuk egy ips el vagy super lcd hasonlítva vagy csak ha már meg szoktad az egyiket vagy a másikat és után kezedbe kerül egy xperia z akkor csalódás lesz igen.
én üzletben próbáltam ki az xperia z-t de nem tetszett,mellé raktam a g- met és egyértelművé vált hogy na igen mennyivel másabb is az ips plusz.
az optimus g nek csak 319ppi kijelzője van de pixelt nem látsz és nagyon jók a színek,betekintési szög.
hiába a 441ppi az csak egy szám,amit maz emberi szem lát a kijelzőn a két panel nézésekor az a színek és nem a pixel sűrűség.
szóval igen,elég nagy a különbség de ha egy régi telóról váltasz rá akkor nem érzékeled majd hogy egy ma már rossz minőségűnek számító panel van benne.
szerencsére már a sony is rá jött erre nagy nehezen és már a csúcsokat trilluminos kijelzővel hozza ki,lásd xperia z ultra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!