Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » LG P710 Optimus L7 II vagy...

LG P710 Optimus L7 II vagy Sony Xperia J?

Figyelt kérdés
Telefont szeretnék venni, ez a kettő nagyon tetszik, de nem tudom, hogy melyiket válasszam.Szerintetek?

2013. szept. 2. 20:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

l7 II egyértelműen!

nekem xperia j-m van, de nagyon szar!

mindig akadozik, vagy lefagy, utána vissza lép a főmenübe!:(

2013. szept. 2. 21:10
 2/5 anonim válasza:
100%

Sony Xperiámat cseréltem le LG P710 Optimus L7 II-re... Azt hiszem, ez a válasz mindent elárul. :)

Sonym egy évet se bírt ki, állandóan lefagyott, és magától állított be mindent , ami később visszafordíthatatlan lett! Azért választottam LGt, mert abban régen nem csalódtam, és a jelenlegi telefonom is pöpec. :)

2013. szept. 3. 12:31
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor szerintem az LG-t veszem meg :)
2013. szept. 3. 15:27
 4/5 kapd meg zolika válasza:
Ha jó kinézetű,márkás,"dizájnos" telefont akarsz,ami ráadásul megbízható a J-t kell megvenned.
2013. szept. 8. 15:39
 5/5 anonim válasza:
nekem xperia j van és nekem nem akad nem is fagyott le csak néha és egyik haveromnak van l7 2 je azt mondja hogy egy szar mert hamar megtell a memória
2013. nov. 16. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!