Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy s2 USB probléma?

Samsung Galaxy s2 USB probléma?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a problémám, hogy amikor a samsung galaxy s2 telefonomat rádugom az USB-re, akkor hiába is, hogy csatlakozik, ha megnyitom vagy a telefont, vagy az sd kártyát, akkor lefagy a gép, és csak akkor tér észhez, ha kihúzom az usb-t.

Nem tudom, hogy számít-e de a gépemen Xp van.

olyan is volt már hogy a teló rá van dugva az usb-re csak nincs csatlakoztatva, és kiírt egy ilyet a telefon:

"A számítógépen nem található olyan szoftver, amely felismeri az eszközt. Android File Transfer for Mac OS, illetve Windows XP operációs rendszer esetén 3-as szervizcsomag és 10-es verziójú vagy újabb windows media player szükséges.

A PC kies letölthető a [link] címről és telepíthető az adatok szinkronizálásához az eszközzel, az adatok biztonsági mentéséhez, illetve az eszköz frissítéséhez( a Windows és a Mac OS rendszert is támogatja)"

Én ezt a weboldalt, amit a telefon leírt meglátogattam, letöltöttem a kiest, és még mindig lefagy a számítógép, ha csatlakoztatom az telót.

Amikor rádugom a telót a gépre, a teló kiír két választható lehetőséget: Médiaeszköz (MTP) és Fényképező (PTP)

Ezek közül is választottam már mind a kettő lehetőséget, és még mindig lefagy.

Nem vagyok egy nagy műszaki szaki, de erre gondolom már rá lehetett jönni, úgyhogy kérlek adjatok valami tanácsot, mert már nagyon zavar, hogy bármilyen képet,videót csinálok a telefonnal, azt nem tudom feltölteni a számítógépre.

A válaszokat, és a segítséget előre is nagyon nagyon szépen köszönöm!

2013. szept. 7. 12:17
 1/4 anonim válasza:

Szia.

Nekem is ilyen telom van, meddig le nem toltottem Samsung Kiest addig nekem is igy csinalt a gep, laptopon semmi gond, ott a Windows 7 ultimate-t hasznalom.

De talan probal meg bluetothal atkuldeni a szamitogepre a szukseges adatokat. Nekem gepen is van bluethot, aztan ez geptol is fugg.

Esetleg ha a telo meg garanciaban van menj el oda ahonnan vetted es jelents. Vagy megprobalhatod mas gepen is es ha nem mukodik ott sem akkor a teloval val a gond, ha mukodik akkor meg a gepeddel. :) Sok sikert hozza!

2013. szept. 7. 12:45
 2/4 A kérdező kommentje:

köszi a választ.

Garancia már nincs rá sajnos. Most letöltöttem azt az xp 3-as szervizcsomagot, meg a wmp11-et, meglátom, hogy mi lesz...

De sajnos már nem merek bizakodni:(

2013. szept. 7. 13:44
 3/4 A kérdező kommentje:

áh...nem működik...

mind1, eviszem egy emberkéhez, akinek ilyen használtmobil boltja, meg szervize van, megkérdem tőle, hogy mi a francot tegyek...

2013. szept. 7. 13:46
 4/4 SanyaZ válasza:
Nekem is ez a problémám. De régen ugyan ezzel a telcsivel ugyan ezzel a telcsivel működött de most nem. Van megoldás?
2014. aug. 23. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!