Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 920 Hard reset-elé...

Feri921103 kérdése:

Nokia Lumia 920 Hard reset-elés. De hol a probléma?

Figyelt kérdés

Hello mindenki, van unokatesómnak van egy nokia lumia 920-as telója, a probléma annyi, hogy elfelejtette a jelszót, és megkért nézzek valamit a problémára, és megkerestem a neten , s amit kiadott hard reset-elést elmondtam neki, de rossz oprendszert mondott nekem, nem 8-as hanem 7-es win volt a telóján és most nem szerinte nem sjön vissza, szervizmódból vagy vmi a teló.. Én is ránéztem, és egy forgó fogaskereket mutat a teló és váltzoást csak a volume down+camera+power gomb lenyomva tartásával érek el nála, akkor rezeg egyet bejön a nokia felirat, de újra visszatalál a már emlitett fogaskerekes képernyőhöz!

tudtok vmi programot, vagy parancsot amivel ki lehetne szedni ebből a végtelen láncból?

2013. szept. 6. 00:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Lumia 920 wp8 telefon, soha nem volt win7 rajta. Egyebkent szoftver frissites segit rajta , talan meg a tort pohenix program is tudja csinalni(de ebben nem vagyok biztos) - viszont az osszes nokia szervizbox biztosan megoldja - ha mashogy nem sikerul
2013. szept. 6. 01:08
 2/2 A kérdező kommentje:

nekem ilyet mondott a tesóm... mondjuk én is éreztem hogy valami sántít a win7-es sztoriban.. xD am köszi a segitséget, de igy hirtelen eléggé :| ilyen arcom van.. ( igen pontszemű vagyok..xD)

szoftverfrissitést hogyan dobjak rá, mikor gép, semmi nem ismeri fel?? mivel tudnám láthatóvá varázsolni a számítógép számára?

2013. szept. 6. 01:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!