Új telefont szeretnék venni segitség kellene!?
Figyelt kérdés
Leginkább azért veszek uj telefont mivel a régi elromlott, és ugy döntöttem oylan telefont veszek ami rögtön játékkonzol is, mivel nem szeretnék egyszerre 1 telefont és 1 consolt is magammal cipelni. Szóval 70 ezer alatt keresek telefont amin lehet normálisan játszani(a játékszinvonal körülbelül N.O.V.A. 3 Modern Combat 4 Dead Trigger stb...)2013. szept. 6. 23:24
2/8 anonim válasza:
Ha jól tudom ez telefon is egyben. Bár lehet hogy tévedek. Ezesetben Elnézést kérek.
4/8 A kérdező kommentje:
Azon én is gondolkodtam, de egy kicsit utána néztem és több heejn is olvastam ha játszani szeretnéka telefonons emmi képen se vegyek 4x hd -t mivel borzalmas benne a GPU :/ nem tudom ez mennyire igaz? (Amugy kérlek ird le ha tapasztalatból mondtad hogy azt vegyek)
2013. szept. 7. 15:40
5/8 anonim válasza:
Ja hát igen, vannak olyan játékok amik akadoznak néhol, vannak amik nem, a hardver nem szar,csak ritka ezért nem optimalizálnak rá teljesen.
Az a baj evvel a 70ezer alatt, hogy eléggé leszűkíti a kört a gyengébb telefonok javára.
viszont ha tényleg játékra kell , akkor ez megéri
6/8 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem rászánok még 1 keveset és Lg Optimus G-t veszek, arról a telefonról nem tudtok valamit esetleg? PL: milyen rajta játszani ugymond "smooth"-e vagy laggolnak mint a 4x hd-n?
2013. szept. 7. 20:41
7/8 anonim válasza:
az optimus 4-en kizárólag a tegra 3 gpu miatt laggolnak a játékok. az optimus g elég jó választás
8/8 anonim válasza:
[link] HTC Amaze 4G X715e grey 1,5ghz-es procija van 8megapixeles kameraja es csak 58000 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!