Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Segítene valaki kiválasztani...

Segítene valaki kiválasztani a Telenornál a legjobb telefont? (segítség lent)

Figyelt kérdés

Szóval Most minden mobil 0 Ft a csomagban és nekem most kéne megvennem a telefont amit szeretnék, mert én nem értek annyira hozzá csak ha kézbe veszem és használom.

Tulajdonságai: kiváló kamera, Jó hangszóró, lehet érintőképernyős, androidos, igazából az xperia T-t szerettem volna, de nem hiszem hogy az akcióba belerakják még ezt a telefont, és hogy egyáltalán lesz e, mert a T-mobil nagyon reklámozza, ebből következik hogy a telenor majd mást fog ami nála lesz a leghamarabb.

Az xperia T tulajdonságait keresném egy telefonban.

link: [link] itt az összes telefon megtalálható.

Előre is köszönöm!

2012. nov. 24. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ugye azt tudod,hogy a havidij amit fizetni bizonyos készülékeknél elég magas!?
2012. nov. 24. 18:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen persze, írtam is hogy most minden mobil 0 ft a csomagban, azt úgy értettem hogy az én csomagomban.
2012. nov. 24. 18:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Melyik csomagban vagy?
2012. nov. 24. 19:06
 4/11 A kérdező kommentje:
Amelyiknél érvényes a 0 forintos akció. 2 darab van. Lényegtelen, de smarttarifa extra 6.
2012. nov. 24. 19:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Azért fontos szerintem,mert akkor csak azzal a dijcsomaggal veheted meg azt a készüléket.Persze ha már lejárt a hűséged.Az már lejárt?
2012. nov. 24. 19:27
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen 1 éve, így meg tudom venni, van ötleted hogy melyiket válasszam? Néztem az xperia iont de nem túl nagy? nem olyan mint egy tégla? Rendelésre veszem, szóval el nem tudom képzelni.
2012. nov. 24. 19:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Vagy ez úgy működik,hogy ha Smart 4 tarifával adják a telefont azt akkor megveheted Smart 6-al is és akkor is 0Ft?
2012. nov. 24. 19:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Még néztem a Galaxy S3-at is de én a mobilarena.hu véleményére szoktam inkább adni de az ion jobb nála.Úgyhogy szerintem az Ion a nyerő!

Azért itt vannak a tesztek olvasgasd el őket:

Ion: [link]

Galaxy S3: [link]

Én mondjuk inkább Nokia-Windows phone rajongó vagyok de ha ezek közül kellene választanom,akkor biztos Ion.

2012. nov. 24. 19:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Vannak csomagok amikben megadják 0 ftért. Ha rámész a telefonra és lejjebb mész akkor ott van hogy tarifa és megkeresed a tiedet és megadja hogy mennyiért veheted meg. De itt most a 21 ezer feletti csomagokba 0forintért vihetők a telefonok.
2012. nov. 24. 19:54
 10/11 anonim ***** válasza:
S3 mert 4 magos android 4.0 hatalmas kijelzo a sola mehet a dual processzorral meg az elavult 2.3-as rendszerevel
2012. nov. 24. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!