A Prestigio táblagép / tablet márka mennyire jó?
Remélem jól választottam ki a kérdés kategóriáját. . .
- Főként az érdekelne, hogy mennyit tart az akkumlátor,
- Könnyen kezelhető-e a felület (szokott-e fagyni az érintőképernyő, vagy tévesen érzékelni az érintést)
- Szokott-e újraindulni, vagy annyira lefagyni, hogy csak az újraindítás segít rajta.
Főként Skype-ra és böngészésre lenne használva,
de még nem döntöttem el, hogy milyent vegyek,
de a Prestigio felé hajlok, egyrészt az ára, másrészt
a műszaki leírása miatt.
Kérlek a válaszhoz írjátok oda a pontos típust is.
Köszönöm a segítséget :)
Önmagában nem egy rossz márka, gyak. a 3 olcsó ajánlott márka a Wayteq, a Prestigio és a Concorde. A Prestigio akkuidőben jónak mondható a másik kettővel szemben, ha a 30-40 ezres készülékeit vesszük összehasonlításban a 3 márka tableteiből. Ált. 4000mAh ill. a feletti akkuval szerelik a tábláikat, ez kb. 4-6 óra használatot biztosít.
Egyetlen nagyon rosszul sikerült modelljük van, a 8 colos, 1280×768-as felbontással bíró Prestigio Multipad 8.0 HD, no azt kerüld el, sok a panasz a kijelzőjére.
Mindenképpen érdemes valamelyik IPS kijelzős modelljüket választani. Én a Rockchipel szerelt tableteiket merem ajánlani, így például a Prestigio MultiPad 7.0 Ultra Duo-t.
Bővebben olvashatsz a márkáról s termékeikről: [link]
Amennyiben netről vásárolnál, akkor az edigitalt ajánlom a webshopok közül.
Ha jó akkuidőt szeretnél, akkor természetesen a Nexus 7-et ajánlom figyelmedbe, bár ez már egy más árkategória, de a 7-9 órás akkuidő önmagáért beszél, no meg persze nyilvánvalóan az egyik legjobb ár/érték arányú tablet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!