Tegnap óta van egy Prestigio MultiPad PMP3084B táblagépem, és ma -első használatkor azt írja ki, hogy újra kell kalibrálni. Miért írja ezt ki? Mi az a kalibrálás? Hogyan kell kalibrálni? Mi kell ahhoz, hogy megjelenjen végre a főmenü?
Tegnap kivettem a dobozból a készüléket... Feltöltöttem az aksit... Ma bekapcsoltam a gépet... Megjelent az a bizonyos zöld android a képernyőn, és angolul azt kéri, hogy: "óvatosan fogjam meg és húzzam a főmenühöz"...
Kérdem én: "Hol van az a főmenü?", mert itt a zöld androidon kívül más nem látható, max. egy szöveg, hogy helytelen a kalibrálás, kalibráljam újra... Mi az a kalibrálás? Hogy kell azt csinálni? Attól minden rendben lesz?
Tablethez úgy látszik ész nem jár. :)
Gondolom apuka pénzéből van, hát kérdezd őt.
Amúgy, ha valaki segítséget kér, nem szokás belerúgni! Gondolom, neked is így szoktak segíteni... Nagyon sajnállak!... :(
Különben játszani kellett vele egy kicsit, és sikerült! :D
Azért leírom a tapasztalatom, hátha másoknak is gondja akad a legelső használatkor...
Minden újraindításkor a mindig máshol felbukkanó kereszt közepére kell bökni addig, amíg ki nem írja, hogy a kalibrálást elfogadta (tehát nem húzogatni, hanem bökdösni kell, és nem az androidot, hanem a keresztet!)... Kb. háromszor ugrik körbe a kereszt, aztán végre megjelenik a főmenü. Azon viszont már simán el lehet igazodni. (Elején van egy kis gubanc a nyelvi beállításnál, mivel meg kell szokni az érintőkijelző érzékenységét, működését)... A mobilom érintőkijelzője sokkal egyszerűbb (azt nem kell kalibrálni) ;) Különben nagyon bejön! Laptophoz képest kicsi, könnyű, (utazáshoz használom - nyelvleckéket teszek rá, és idegen nyelvű filmeket nézek rajta, miközben megnézhetem az e-maileket is -többek között!)Kategóriájában az egyik legolcsóbb készülék (32-36.000-ért árulják, nagyon esztétikus és persze okos! :) Kiváló ajándék lehet mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!