Fibbrizzo kérdése:
Mitöl kéri a hálozat feloldo pin kodot vagy mért?
Figyelt kérdés
Na röviden leirom az esetet .Van egy sony xperia arc s em ,De meghibásodott a panel ,forrosodik nagyon a procija és nem csinálják meg a szervizbe ,Néztem hozzá aprodon egy törött kijelzös telot ,Na megvettem és átcseréltem az alaplapot .Jo meg minden de mikor betettem a t-mobilos simkártyát elfogadta a pinkodot de hivni nem tudok rajta meg térerö sincs rajt .Meg érvénytelen MMI kodot irt .Erre ujra frissitettem ezután már nem irta ki az MMI kodos üzenetet de még mindig nem volt jo ,Arra is gondoltam hogy le van tiltva a telo ,De most vettem egy telenoros kártyát probaként ,és itt a pinkodot elfogadta de most hálozati feloldás pin kodot kér ,Innentöl már nem merek sehova se lépni vele ,Szervizbe nem merem vinni mert ha le van tiltva én baszok rá ,Annyit meg nemér az egész .2013. szept. 6. 13:30
1/9 A kérdező kommentje:
tanácsokat kérek ,hogy mit lehet vele tenni vagy frissitsem ujra vagy függetlenitse ujra ?mert megnéztem hátul a sim kártyánál azt a részt és karcos volt tehát függetlenitve volt .de nem értem ha volt függetlenitve mért nem fogadja el a t-mobilos kártyát
2013. szept. 6. 13:44
2/9 anonim válasza:
Szerintem a szolgáltató tiltotta a halózatról, mármint a T-mobile
3/9 A kérdező kommentje:
az mit jelent ?eredetileg t-mobilos volt és letiltották majd függetlenitették?
2013. szept. 6. 13:58
4/9 anonim válasza:
Azt jelenti,hogy kidobtad a pénzed. A teló amit vettél alkatrésznek le van tiltva.
5/9 Vortrex válasza:
Hálózatfeloldó kódot a kártyafüggő mobilok kérnek, ha más szolgáltatói simkártya van bennük. Ez erősen egybevág az alaplap cserével, mivel egy más mobil ,,agya" van benne. Próbálj utána nézni, hogyan lehet Arc S-t függetleníteni, (nekem halvány fogalmam sincs)
6/9 A kérdező kommentje:
de azt nem értem ha a telo telenoros akkor mért kéri a telenoros kártyánál a hálozati pin kodot?
2013. szept. 6. 19:11
8/9 anonim válasza:
hát ez nagy szopás. Én fejbe verném aki letiltva adta el.
9/9 Chipmunk60 válasza:
Ha ennek a procija nem forrósodik, akkor cseréld át!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!