Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Xperia l nincs hálózat?...

_-J-_ kérdése:

Sony Xperia l nincs hálózat? Kb. egy hete vettem t-mobilban a készüléket és semmi térerő nincs a lakásban és a szabadban is csak 1 csík van rajta így nem tud senki elérni. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

2013. aug. 29. 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Beállítások/Továbbiak/Mobilhálózatok/Hálózati üzemmód - Csak GSM. Ha ez és az újraindítás sem segít, akkor próbáld ki másik sim kártyával ha tudod. Ha még mindig nem jó, akkor újratelepítés, végül pedig szerviz.
2013. aug. 29. 18:59
 2/5 A kérdező kommentje:

Ezeket már próbáltam akkor csak a szervíz marad :(

És még azt szeretném kérdezni hogy kb. mennyit kéne fizetni a szervízelésért?

2013. aug. 29. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:
a kérdésedből kiindulva, h egy hete vetted, szolgáltatótól, valószínűleg van még rá garancia :D Tehát ingyen megcsinálják
2013. aug. 29. 21:44
 4/5 anonim válasza:
Nekem ugyan ez a problémám csak ez Lenovo a660 dual simes és telenornál hol van hol nincs a t-mobilnál meg felismeri de nincs jel se az 1-2-es simbe!!!
2013. szept. 3. 21:23
 5/5 anonim válasza:
Egy vidéki faluban lakom, és eddig volt mindig térerőm viszont hétvégére teljesen elment (szüleim és testvérem is ugyanehhez a szolgáltatóhoz tartozik, nekik maximumon volt). Ha város közelében voltam, akkor volt egy vagy két "csík", de a falunkban semmi. Most megpróbálom ezt a verziót amit az első válaszadó írt, úgy látszik működőképes.
2014. febr. 17. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!