Miért nem talál hálózatot/térerőt a samsung s5230 telefonom?
Figyelt kérdés
Délután beszéltem még rajta, aztán letettem, pár perccel később hívni akartam vele, de nem sikerült. Nem volt térerő. Kikapcsoltam, akksi és sim kártya ki, majd vissza. Bekapcs. Semmi, nincs térerő. Mi történhetett?2012. nov. 26. 20:34
2/5 A kérdező kommentje:
És lehet ezzel a sz.rral csinálni valamit, hogy működjön?
2012. nov. 26. 21:30
3/5 anonim válasza:
Nem feltétlenül a telefon a hibás. Nekem is volt ilyen, és az volt a baja, hogy elment a kártyámnak a jele. Be kell vinni a telefon shopba és megmondani, hogy cseréljék ki.
4/5 A kérdező kommentje:
A kártyát beleraktam Barátnőm telefonjába, ott tökéletesen működött. A sim kártyát a telefon felismeri, egyszerűen térerő nincs.
2012. nov. 27. 19:37
5/5 anonim válasza:
"elment a kártyámnak a jele."
A kártyának nincs "jele".
Ha rossz a sim, még akkor is méri a telefon a gsm hálózat jelerősséget ha nem is tud beregisztrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!