Mondtok nekem 50 ezer vagy alatt jó telefonokat? Holnap megyek venni telefont de eddig az LG OPTIMUS L7 a választott.
#2: felsőkategória küszöbén? Talán négy éve ott lett volna ezzel a hardverrel, ma még a küzépkategória alját is alig üti meg.
50 ezer alatt újonnan nem találsz jó telefont. Használtan ennyiért már találsz bőven tökéletes állapotú S2-t, én a helyedben azt venném. Nekem volt, imádtam, de számomra elrepült felette az idő :)
# 12
nyugi, vannak akik nem olvasnak!
#2-es, ez neked szól.
Te ezek szerint nagyon nem vagy otthon az okostelefonok világában, az L7 II középkategória alja...
Specifikációk: Adreno 203(!)-as GPU 2 magos 1 GHz-s processzor, 768 MB RAM :)
Mellesleg, a Sony Xperia SP-ben ami pár ezressel drágább, megtalálható egy Adreno 320-as GPU, és egy 2 magos 1,7 GHz-s processzor, 1024 MB RAM, valamint egy 2370 mAH-s akku lapul benne.
Egyszóval az L7 II is egy túlárazott vacak, házon belül is van sokkal jobb ajánlat nála, pár ezressel drágábban a 4X HD, csak abban ugye nem Snapdragon proci, és nem Adreno GPU van, de 4 mag, 1,5 GHz. Ennyit erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!