Miért ócsárolják a Huawei telefonokat?! Most szeretnék pár héten belül telefont venni, én kinéztem a Huawei ascend y300 telefont! Többi lent!
Nem ócsárolják.
Ha az kell akkor vegyél azt.
Ki ócsárolja? Te is azt írod, hogy "Nagyon sokan azt írták, hogy nagyon jó ,megéri megvenni!", és csak benned van a félsz.
Ha valaki mégis ócsárolja, az buta és/vagy nem ért a telefonokhoz. Y300 a legjobb telefon ennyi pénzért (nem az egyik legjobb, hanem A legjobb). 1,5-2 évig szinte biztos működni fog, de hogy elég lesz-e annyi időre azt már nehéz megmondani. Igaz, hogy nem rossz telefon ennyi pénzért, de egyértelmű, hogy egy 30 rongyos telefon már ma sem a legerősebb, és nem bírja a komolyabb cuccokat, 2 év múlva még durvább lesz. Netezésre meg alap dolgokra viszont jó lesz az idők végezetéig.
Szia, hát mi pont kifogtunk egy "beteg" példányt. Nagyon jó kis készülék csak a megérzésed mégsem alaptalan. Ajánlom figyelmedbe, miket írtak rá az én kérdésemre.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Szia!
én is most tervezek telefonvásárlást, de nagyon sokáig nem tudtam eldönteni mennyi pénzt szánjak rá! Az az igazság rengeteg videót, tesztet, megnéztem. Arra jutottam ennyi pénzért ez a legjobb vétel. Ráadásul ez a 3. helyen az okos telefon gyártók sorában. Ha megnézek egy 89000ft-os Sony sp-t annak a kijelzője a gyengéje és még a fényképezője sem csinál szebb képeket! kérdem én akkor minek a 90000 ft, sok ember úgy sem használná ki a tudását az alapvető dolgokon felül.
Úgyhogy a y300, de végül is a te döntésed.
Ui. Minden telefon lehet szériahibás!!!
Szia, mi nagyon megjártuk vele, olvasd el, ezért szidják, amúgy nem lenne baj vele.
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!