Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri megvenni...

Szerintetek megéri megvenni 29.990 Ft-ért a Huawei Ascend Y300 telefont?

Figyelt kérdés
Akinek személyes tapasztalata van ,az írjon le nagy részletekben ha kérhetem mindent amit tudni kell róla! a rossz tulajdonságait is a telefonnak !Köszönöm:)

2013. szept. 3. 15:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs személyes tapasztalatom, de megéri!
2013. szept. 3. 16:42
 2/6 roaden válasza:
100%
Maximálisan tudom ajánlani. Szép,gyors,kézre áll,szép képeket csinál. Ha elolvasol egy-két tesztet akkor amit azokban olvasol az úgy 99% -ban igaz. Nekem 3 hónapja van.
2013. szept. 3. 20:52
 3/6 A kérdező kommentje:
utolsó kommentelő! És nem sz*rakodott sosem? Pl. lefagyás stb.. egyébként köszi a választ!
2013. szept. 3. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Itt egy nagyon jó, mindenre kiterjedő teszt a telefonról:

[link]

Egyébként nekem is ilyen telefonom van, mielőtt megvettem, ezt is elolvastam róla - többek közt. Azóta mondhatom: bevált, gyors, megbízható, nem akad, mindent gyorsan futtat. Szép képeket csinál, kiismerhető a menüje stb.

2013. szept. 4. 09:04
 5/6 anonim válasza:
100%
Én pénteken vettem egy ilyen telefont. Igaz, még csak 3 napja van meg, de nagyon meg vagyok vele elégedve. Amire én használom, telefonálás, internetezés, e-mailezés, navigálás. A telefonálásnál kifogástalan a hangminőség, jó a hangerő, szép tisztán érthető a beszédpartner. A netezés nálam gyors, és egész jó élmény, gyönyörű a telefon kijelzője :) E-mail a szokásos gmail, nekem az is kifogástalanul működik. Navigálást még nem próbáltam, mert a hétvégén nem kellett ismeretlen helyre mennem :) De nem hiszem, hogy lenne vele gond. Amúgy véleményem szerint nagyon megér ennyit!
2013. szept. 9. 10:17
 6/6 anonim válasza:
30000ért megéri. Én még akkor vettem amikor piacra dobták(40ért)de nem bántam meg.Egy két hiba azért van de lehet hogy ezek csak engem zavarnak:nincs fényképezőgomb, a gyárilag mondott 512mb RAM helyett csak 390 van, a kamera körüli króm karika nem is króm hanem műanyag és mivel nincs egy síkba a hátlappal hanem kilóg belőle ezért az lekopik, de ezt megelőzheted ha veszel rá sziliokn tokot(2000Ft).Amúgy megéri az árát
2013. okt. 3. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!