Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnék rögzíteni egy...

Hogyan tudnék rögzíteni egy telefonhívást?

Figyelt kérdés
A lényeg annyi lenne,hogy jelen pillanatban a válásom előtt állok,de a "kedves" ex férjem azóta is állandóan hívogat,zaklat.Úgy döntöttem,hogy így már a sokadik fenyegetőzése után megpróbálom rögzíteni a hívásait,de fogalmam sincs,hogy hogyan kell?!Segítsetek légy szíves!
2013. szept. 5. 13:44
 1/5 anonim válasza:
A zaklatás szóval nem kéne dobálózni. Szerintem. Meg kúltúráltan kéne bonyolítani a dolgokat, hiszen valamikor csak összeházasodtatok.
2013. szept. 5. 13:50
 2/5 A kérdező kommentje:
Kedves hozzászóló!Én nem "dobálózom" a zaklatás szóval és ha jól elolvastad volna a kérdést és röviden a történetet,akkor nem ez volt a kérdés!!!!!
2013. szept. 5. 13:53
 3/5 anonim válasza:
Esetleg egy digitális hangrögzítőt a telefon mellé teszed, esetleg a telefont ki is lehet hangosítani.
2013. szept. 5. 14:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Veszel egy diktafont bármelyik műszaki áruházban.
2013. szept. 5. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Vagy letöltesz egy hangrögzítőt telefonra. kicsit olcsóbb, mint diktafont venni és jobban is működik ilyen esetben.
2013. szept. 5. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!