Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek van rá esély hogy...

Szerintetek van rá esély hogy az új androis (4.4) legyen Xperia U-ra?

Figyelt kérdés
Tudom hogy már az előző a Jelly Bean se volt rá, de most nem tudom hogy a Sony már nem törődik a telefonnal vagy valamilyen más okokból nem volt rá. (pl. nem birná a telefon, stb.)

2013. szept. 4. 19:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem írták ki hivatalosan, vagyis nem terjedt el a hír. Az xperia S U meg a P procija elavult, vagyis nem támogatja a 4.4-et. Azért a proci típusszámát is nézni kell.

Xperia S: SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon MSM8260

Xperia Sp: SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon S4 MSM8960

Nézd a két processzort Az SP prociába belekerült az S4 karakter. Az android gépigénye egyre nagyobb. Ha hiszed ha nem az SP még a galaxy S3-at széjjel veri A 2 maggal. :)

2013. nov. 22. 13:01
 12/19 Krew57 válasza:

Akkor most már a kételyek eloszlatása végett:

Hivatalosan megkapja az Android 4.4-es frissítését az Xperia Z család (kivéve az Xperia ZR-t), valamint az Xperia SP.

Vizsgálják továbbá a használat lehetőségét a következő készülékekre: Xperia T, Xperia TX, Xperia V.

2013. nov. 25. 07:35
 13/19 SeinHime ***** válasza:
Szerintem semmi esély sincs. Nem feltétlenül azért, mert a gyártó szarik rá. Maga a processzor nem támogatná, illetve szerintem nem is működne rajta rendesen a rendszer, hiába írják azt, hogy az 512 GB RAM-mal rendelkező telefonokon is remekül fut. Ezenkívül a Nexus telefonok támogatottsága is csak 18 hónap, tehát a Google által kiadott referenciamodellek sem kapnak 2 évnél tovább frissítést. A Sony meg nem referenciamodell ugyebár.
2013. nov. 29. 22:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Elárulom, a SoC bírná, csak a Qualcomm sz*rik az S3 családra, így nem kap driveres támogatást.
2013. nov. 29. 22:09
 15/19 anonim válasza:
Krew57 válasza:........írtad h "hazánkba szolg.függő telónál bootloader nyitás lehetetlen...vettem a tmobiltól...(még régen 1 x8-at) az nem t-mobile függő?? mert a mai napig nyitva van a bootloaderje...:D mert próbálkoztam rátenni a 4.x es veziókat de azokat már nem bírta ezért maradt a 2.3.7 :D:D
2013. dec. 20. 20:36
 16/19 anonim ***** válasza:

'Krew57 válasza:......írtad h "hazánkba szolg.függő telónál bootloader nyitás lehetetlen...vettem a tmobiltól...(még régen 1 x8-at) az nem t-mobile függő?? mert a mai napig nyitva van a bootloaderje...:D mert próbálkoztam rátenni a 4.x es veziókat de azokat már nem bírta ezért maradt a 2.3.7 :D:D'

Ez csak asszem a simán Sony néven futó telóknál csinálták meg igy. Képzeld nekem is megvan az x8-am még ami vodás, és nyitvan van a bootloader rajta. De lehet hogy tévedek, mert az xperia ARC-nál is van ien variáció. (javítsatok ha tévedek)

2013. dec. 20. 21:35
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindegyik Sony (Ericsson) bootloadere nyitható, de az NXT (2012-es) sorozat óta csak akkor, ha független a telefon. A gond nem is ez, hanem, hogy nem .lesz fastboot, szóval ugyanott leszel mint előtte.
2013. dec. 20. 21:54
 18/19 anonim válasza:
2013. dec. 24. 17:53
 19/19 anonim válasza:

Nekem is U van ezért utánanéztem egy kicsit.

[link]

Itt azt írják, hogy a 2012-esek nem kapják meg.

2014. márc. 31. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!