Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van még esély rá hogy a Jelly...

Van még esély rá hogy a Jelly Beam ki fog jönni az Xperia Sola - ra, U -ra stb? Én nem értem a Sony logikáját.

Figyelt kérdés

Azt mondják hogy kevés a RAM. Nos, a RAM az 512MB , mint az Xperia J-nek, és még a J nem is Dual Core-os. És a J-re ki fog jönni. Na meg az XPERIA GO -ra is kijön, aminek EGY AZ EGYBEN UGYANAZ A BELSŐ FELÉPITÉSE, mint az U -nak vagy a Sola - nak. . . . . . . . . .

Ez nem lehet igaz, milyen szemétség :(

*egy Sola tulajdonos

2013. jan. 30. 20:52
 1/5 A kérdező kommentje:

Ja , és még kifelejtettem a vadiúj Xperia E- t ,amin már ALAPBÓL lesz 4.1. És az E is csak 1 magos , 1GHz.

Jujj de mérges vagyok a Sonyra :@

2013. jan. 30. 20:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyszer leáll a terméktámogatás, hogy vegyenek az emberek újat. Tudom idegölő, de ez van.
2013. jan. 30. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem kell Sony-t venni.
2013. jan. 30. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy a 20:59-es is írta, ez puszta marketing. Arról szól az egész, hogy U-ból meg Solából eladták a várt mennyiséget (eléggé tömegtelefonok, hiszen ár-értékben a legjobbak) és ennyi. Amúgy a J-t megnézném majd JB-vel, mivel az ICS is k*vára szaggat rajta és olyan lassú, mintha egy 500 mhz-es proci lenne benne, 100 mb RAM-mal. A J szerintem még az 5.0-t is megkapja majd, mert aki kicsit is ért a telefonokhoz, nem fog olyat venni.:D
2013. jan. 31. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Most a többi gyártó se jobb. Max a többiek is egyszer update-elik a telefont, azt kész. Az u és a sola esetében ez megvolt, örülj neki, hogy egyáltalán frissítették. Egyébként meg ha elég embernek nemtetszik ez, akkor lehet, hogy nekifognak az u és a sola update-elésébe.

Másodszor meg gondolj hele, hogy a lassan az u és a sola is kifutó termék lesz, mivel lassan 1 évesek. És egyébként is nem nyernél sokkal többet a jelly bean-el. Így is minden játék elfut rajta, szóval nem sokat érnél vele. Ha meg csak a jelly bean kinézete kell, akkor töltsél le jelly bean launchert.

2013. jan. 31. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!