Van még esély rá hogy a Jelly Beam ki fog jönni az Xperia Sola - ra, U -ra stb? Én nem értem a Sony logikáját.
Azt mondják hogy kevés a RAM. Nos, a RAM az 512MB , mint az Xperia J-nek, és még a J nem is Dual Core-os. És a J-re ki fog jönni. Na meg az XPERIA GO -ra is kijön, aminek EGY AZ EGYBEN UGYANAZ A BELSŐ FELÉPITÉSE, mint az U -nak vagy a Sola - nak. . . . . . . . . .
Ez nem lehet igaz, milyen szemétség :(
*egy Sola tulajdonos
Ja , és még kifelejtettem a vadiúj Xperia E- t ,amin már ALAPBÓL lesz 4.1. És az E is csak 1 magos , 1GHz.
Jujj de mérges vagyok a Sonyra :@
Most a többi gyártó se jobb. Max a többiek is egyszer update-elik a telefont, azt kész. Az u és a sola esetében ez megvolt, örülj neki, hogy egyáltalán frissítették. Egyébként meg ha elég embernek nemtetszik ez, akkor lehet, hogy nekifognak az u és a sola update-elésébe.
Másodszor meg gondolj hele, hogy a lassan az u és a sola is kifutó termék lesz, mivel lassan 1 évesek. És egyébként is nem nyernél sokkal többet a jelly bean-el. Így is minden játék elfut rajta, szóval nem sokat érnél vele. Ha meg csak a jelly bean kinézete kell, akkor töltsél le jelly bean launchert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!