SEMMI esély sincs rá, hogy Sony Xperia U-ra kijöjjön a Jellybean frissítés?
Figyelt kérdés
Amikor olvastam 1 oldalon kissé szíven ütött. Az U-n kívül további 3 készülékre sem fog elvileg kijönni a szériából. (Miro, Sola, Go) Eléggé közkedvelt készülékek, jó ár-érték aránnyal, ezért is csaptak le rájuk az emberek. Nem bántam meg! Maximálisan elégedett vagyok az enyémmel, de úgy érzem a gyártó kicsit lesz*rt most "minket"...
Ez egy rossz vicc, vagy tényleg leragadnak ezek a készülékek az Icecream Sandwichnél?
2013. jan. 29. 21:07
1/6 anonim válasza:
Nem lesz hivatalos JB. Ellenben főzött tuti lesz, hisz a GO azonos hardverű majdnem, ami meg kap. Amúgy én egy Live With Walkmannel szívtam meg.
2/6 anonim válasza:
Annyira nem hoz sokat a konyhára hogy a gyártó még pátyolgassa is a kis kedvencek tulajdonosait.
Szóval hogy pontosan fogalmazzak: mi a fenéért tenne bármit is a gyártó ha már egyszer megvetted?
3/6 A kérdező kommentje:
Végül is érthető amit mondasz, de az "átlagemberek" többsége az olcsóbb készülékeket vette meg, így nem csoda, ha "letömegtelefonozzák" az U-t. Na mindegy, szörnyű világ ez. :D
2013. jan. 29. 21:22
4/6 anonim válasza:
Azért még nem biztos, mert vannak pletykák, hogy sok embernek ez nem tetszik, ezért lehet, hogy mégis lesz. De hidd el, más gyártók se csinálják ezt másképp.
5/6 anonim válasza:
Itt nem is azzal van a fő probléma, hogy idővel megszűnik a szoftver támogatás, hanem azzal hogy ezek még csak 8-10 hónapos készülékek. Az meg csak slusszpoén, hogy az egymagos J simán megkapja. Az U-val azonos hardverű Go is, bár itt a Sony azzal védekezett, hogy a felbontása kisebb a Go-nak. Szerintem szabtak egy árat, ami alatt egyszerűen nem adják ki. Így jöhet ki a túlárazott J-re is.(decemberben még +10e volt a solához képest) Reménykedni lehet, de nem hiszem, hogy változtatna ezen a Sony. Marad a főzött rom :(
6/6 anonim válasza:
Annyi az egész, hogy már eladták a kellő mennyiséget Solából és U-ból, szóval már nem érdekli őket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!