Az Xperia L nektek is szemcsés képeket csinál? Szoftveres javítás van hozzá?
Figyelt kérdés
Fórumokon nagyon sokan panaszkodnak a fényképek minőségére, ez a probléma sajnos nálam is jelentkezett. Kiváló fényviszonyok mellett türelmesen elkészített képeknél még nem olyan szembetűnő, egyébként a régi 3mp-s Samsung s5230-om is tisztább képet csinál ami azért gáz. Mit lehetne ezzel kezdeni? L tulajdonosok válaszait várom.2013. szept. 3. 17:16
1/1 anonim válasza:
hali
bár nekem nincs L-em, de az Xperia Playemmel is ez volt a helyzet. nem csinált olyan szép képeket, amiket elvártam volna. rátettem egy programot, ami bár nem eget rengetően, de azért javított a helyzeten... szerintem egy próbát megér: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!