A sony xperia tipomnak ugymond "kijár" a kijelzője mennyibe kerülne a javitás ha elviszem szervízbe?
Bírom, hogy az ilyen marha okosak mint Te szivi, akik nem tudják felfogni, hogy a garancia érvényessége alatt ingyen van minden ha nem a Te hibádból romlik el,még az is ha új telót adnak (kicserélik), annyira tudtok pampogni, csak azt nem értem, hogy az üzletben hol,hogyan találták meg a Te garancia papírod, mikor az nálad van és Neked kell bevinned az üzletbe panasz esetén. :)
Legközelebb majd írd bele a kérdésedbe, hogy " lécccyke ne offolly, tudom h kell helyesirásí szótár" vagy valami hasonlót,ha már ekkora a szád.
Keménykedj csak, már az ember megjegyzést sem fűzhet ;) és ne szívd mellre nem lesz nagyobb. ;)
Az egy dolog, hogy nem kellett lecserélni, de pár ismerősömnek ilyen telefonjuk van/volt és egy idő után újra kijött a kijelző nem egyszer voltak szervízbe, a végén már kaptak egy új tipot, de annakis kijárt a kijelzője.
Én is venni akartam ilyet,de nem láttam sok esélyét, hogy az rendben lesz, ezért nem vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!