Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Xperia go beázott mit tegyek?

Xperia go beázott mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Pénteken sikeresen beázott a telefonom sörbe mert egyik haverom megakarta mutatni, hogy bírja a nedvességet a telo aztán belerakta a sörbe csak a jack dugo kupak nem volt becsukva. :( Minden működik csak a képernyőzár feloldó gomb nem vagy 100 alkalomból 1 szer működik. Holnap veszek tiszta szeszt szerintetek nem lehet baja ha belemártom azt a részét ahol a gomb van?? Segíteni fog?? Valamint a kijelző alatt van egy szép nagy folt a sörtől az kitud száradni úgyhogy nem látszódik majd?? Nagyon sajnálom a telot :'( Ha nem száradna ki kijelzőt lehet külön cserélni vagy csak előlappal együtt valamint mennyibe kerül?? Szétszedtem a telot de a kijelzőhöz nem merek hozzányúlni nagyon bele van építve. Ha nemjön be ez a szeszes dolog ha elviszem gsm-eshez ultrahangal kitudják teljesen tisztítani a kijelzőt is? Valamint mennyibe kerül? Köszönöm előre is a segítségeket!

2013. szept. 1. 22:16
 1/2 anonim ***** válasza:
A készülékedben még a jelen pillanatig is zárlatok vannak. Azt a telefont ha még akarsz vele telefonálni, akkor ne piszkáld, vidd be egy szervizbe minél előbb! Ha nincs hozzá szerszámod, nomeg az egy olyan teló, aminek nem vehető le az aksija.. Abból szerviz lesz barátom! De jó hír, 3-4 ezerért kitisztítják a legtöbb szervizben - this is the last chance :)
2013. szept. 2. 17:15
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi de már rég rendbe hoztam! A történet az volt hogy ügye ment a telo de ügye ne ment a gomb. Aztán szétszedtem amennyire lehetett kiraktam ablakba ( nem napra) csak hogy huzat legyen azt összeraktam semmi. Aztán szereztem 100% os alkoholt ami ügye nem vezet áramot és elpárolog. Aztán mivel pont ahol beázott a jack dugónál ott van egy fém ahova bemegy a képernyőzár gombja is ami nem működött csak azvolt a baj nemtudtam kicsavarni annyira megvolt húzva. Azt így ecsettel csepegtettem bele oda meg a gombra is és akkor működött már csak néha ment magától is vártam vele kicsit azt akkor jött a rémálom a telo annyira kapcsolt csak be ha megnyomtam hogy kiírta h sony és kikapcsolt.. Ideges lettem mondom ennek már úgyis mind1 beledobtam az egész telo alaplapját az alkoholba vártam vele egy 5 percet kivettem száradt egy órát és ennyi volt azóta működik.. Annyi a baja, hogy a kijelző alatt foltok vannak.. de ezzel szervizben sem tudnak mit csinálni úgysem max kijelzőt cserélni de nekem arra meg nincsenek tízezreim szóval sajnos most így marad.
2013. szept. 4. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!