Szerintetek melyiket vegyem meg?
Figyelt kérdés
Nokia 2700 Calassic, Nokia 5130,
SE w395,SE w205
2009. nov. 1. 15:40
1/13 anonim válasza:
SE w205 nekem ez tetszik:) de a nokiák szerintem tartósabbak :)
2/13 anonim válasza:
A Nokiát eszedbe ne jusson megvenni...Nekem 1 éve van meg, egyszer sem ejtettem le, mégis annyira lekopott az előlapja, hogy szégyellem elővenni is. Pedig tényleg vigyáztam rá. Ahhoz képest, hogy Nokia csalódtam benne.
remélem segítettem
3/13 anonim válasza:
5130as nokia:Gyors,okos,szép és nem kopik.
4/13 A kérdező kommentje:
:) köszi a válaszokat akk 5130-as vagy SE w205
2009. nov. 1. 16:22
5/13 anonim válasza:
w205öt ne vegyél marha kicsi a kijelzője és a nokiához képest butább is.
6/13 anonim válasza:
nekem a SE w395 jön be leginkább. Szerintem a nokia szó szerint sz*r :P Utálom! Családba csak a nyagyszülőknek van olyan :D Viszont nekem eddig csak SE-m volt, és még sosem csalódtam benne :)Nálam esetleg a samsung az ami még szóba jöhet, de a nokia semmiképp. még a formája is... (blőő). Szóval szerintem mindenképp a 2 sony közül válassz :) SE w395 (L)
7/13 anonim válasza:
W395öt nem a sony gyártotta hanem legyártatta a sagemmel ami elég vacak,bóvli telefonokat gyárt ráadásul w395 re nem lehet témát rakni de ez csak 1 dolog van több is-
8/13 anonim válasza:
Nekem volt 5130 telóm,semmi bajom nem volt vele,most 2700 Classic-ot használok. Egyező tudásuak és az akksiuk jobban bírják.Minden teló kopik egy év alatt!
9/13 anonim válasza:
Hali
inkább nokia 5130 :) s40v3 oprendszer tökéletesen műxik!
10/13 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. nov. 4. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!