@Elomania.kerci kérdése:
Szerintetek megeri androidrol blackberryre terni?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Regota morfondirozok azon, hogy megerne-e, hogy esetleg androidos telefonomat egy blackberryre csereljem? Sok jo dolgot hallottam a bbrol. Nektek mi a velemenyetek, ha igen akkor miert, ha nem akkor miert, kerlek valaszaitokat idokoljatok meg...2013. aug. 28. 17:48
1/5 anonim válasza:
Mire szeretnéd használni? Ha játszani, semmiképp nem éri meg, kevés rá az elérhető alkalmazás, valamint Z10 lassúnak is tűnik nekem. BB10 előttiekre meg végképp nem szabad váltani.
2/5 A kérdező kommentje:
Értelek, akkor szerinted nem érné meg, egy htcről, egy bb curve 9320-ra váltani?
2013. aug. 29. 12:20
3/5 anonim válasza:
Itt nem csak a készülékről van szó, bis/bes nélkül szinte csak egy sima telefon marad a BB. Ez változott a 10-es rendszerrel, hajlandó működni az előfizetése nélkül is. Ha tetszik a Bleki formája és nem ragaszkodsz az androidon megszokott gazdag funkcionalitáshoz, akkor akár el is cserélheted. Én személy szerint még egy 6 éves windows mobilt se cserélnék el egy 10-es előtti BB-re :)
4/5 anonim válasza:
Nem válaszoltál arra, hogy mire szeretnéd használni. Ha CSAK telefonálsz illetve SMS-t irogatsz a telefonodon, azaz úgy használod, mintha egy 10 évvel ezelőtti készülékkel lenne dolgod, akkor még előnyös is lehet, más esetben ez már egyáltalán nem biztos.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezek szerintem nem fogom lecserélni az androidos telefonom. Egy azért, mert a bb10 túl drága, a másik az pedig, hogy nem éri meg..
2013. aug. 30. 07:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!