Androidról érdemes Windows Phone-ra váltani?
Saját tapasztalat:
Tavaly nyár elején vettem egy Huawei Y200-as Android 2.3.6-os telefont. Nagyon tetszett elsőre az akkoriban még nagynak számító testreszabhatóság, dinamikusság, de ez a nagy öröm addig tartott míg a rendszer össze nem omlott, amihez nem kellett túl sok idő. És ez havi szinten így ment egészen idén nyárig, váltottam egy Lumia 520-ra, első ránézésre kenterbe veri az összes androidos telefont, mivel gyönyörű, és nagyon patennt, érezni, hogy egy olyan telefont fogsz a kezedben amivel tényleg sokat dolgozta és nem csak egy wc-n wcpapírra firkált tervből készült. Bekapcsoltam, ami egyből feltűnt a gyorsaság, sokkal de sokkal stabilabb az egész rendszer mint eddig bármelyik androidon érzékeltem. Mint elöttem írták, egyetlen negatívuma van, semmi más, hogy kevés a JÓ applikáció rá. Hisz egy rendes facebook appot nem tudtak összedobni. Ha csak alap programokat használnál (pl. Facebook,Youtube,Viber,1-2 alapvető app) akkor bátran merem mondani, hogy a Windows Phone erősebb jelenleg. Viszont ha sok pénzed van (értem itt 100 ezer fölött) akkor viszont az Androidot ajánlom, lehet a vele megegyező árú WP8-as telefonok, jobbak, de az Androidban nagyobb jövő van jelenleg, aztán kitudja, lehet egy hatalmas újítással vág vissza a WP... a lényeg hogy ha stabil rendszert akarsz, ám nem olyan sok programmal, akkor Windows Phone, ha inkább szeretsz belebújni a programok rejtelmeibe, testreszabni a rendszert akkor android, de ha 100 ezer forint alatt veszel telefont, szerintem a WP a jó választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!