Iphone 3gS megéri?
Figyelt kérdés
gondolkoztam rajta hogy veszek eggyet , bementem egy GSM boltba 25k 16 gigás.vandi új házban adják fél év garival. néztem vieókat most wanted is ment rajta akadás mentesen meg minden. megéri? szerintetek nem laggos?2013. aug. 27. 22:27
11/18 anonim válasza:
Azért mert az a hülyegyerek valszeg álmában sem látott ilyen telefont. Csak annyit bír böfögni ide h 'máá 3 éves te ostobaaa'. Ne foglalkozz vele.
12/18 A kérdező kommentje:
okés köszi!
2013. aug. 30. 22:39
13/18 anonim válasza:
Akkor tessék!
http://www.youtube.com/watch?v=AeEdRJJNvQU
35-ért vettem én is egy ilyet.500x lehugyozza teljesítményben még az iphone 5-t is.Szaggatás nélkül játszok a legújabb játékokkal.
14/18 anonim válasza:
de az a kinai szar egy androidos vlalami,és annál szerintem nem tuj jók a random ujraindulások,lefagyások
15/18 A kérdező kommentje:
Ez no name utánan néztem nem megbízható... xD
2013. aug. 31. 11:19
16/18 anonim válasza:
Sose indul újra és a legújabb android van rajta.Iphone na az szar.
17/18 anonim válasza:
Felőlem azt veszel amit akarsz,de ezen minden játék fullosan megy és folyamat érkeznek a frissítések is.Én ezt vettem és nagyon meg vagyok elégedve vele.
18/18 anonim válasza:
Mondom, csak ideböfög valamit, de érvelni nem tud. Mellesleg egy tízes van a kettő között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!