Iphone tulajdonosok! Mi a véleményetek a telefonról? Meg vagytok vele elégedve? Megéri az árát?
Szia, nekem nem iPhoneom van hanem ipodom de ez szinte teljesen megegyezik az iPhone4el csak telefonálni nem tudok.
Ha eddig androidos telefonod volt akkor szerintem maradj annál, főleg ha nem szereted a kihívásokat mert ennek teljesen más a menuje. Nehezebb szerintem. Nemrég barátnőm is vett magának iPhone
Nincs Iphone-om, de nem is kéne, abszolút nem éri meg az árát! Az árát csak az Apple márkanév nyomja fel, de a tudása nincs ott, sokkal olcsóbban sokkal jobb telefonokat lehet kapni (pl. LG Optimus 4X HD), az Iphone-nal csak felvágni jó mások előtt! Szánalmas!
Úgyhogy szerintem abszolút nem éri meg az árát, vegyél inkább valami mást!
2-6-8-as...egy. iPhone tulajdonos vagy? senki nem kérdezte, mivel rosszabb egy androidos telefonnál, és legalább ne írkálnál hülyeségeket, ha fogalmad sincs arról, hogy létezik iPod touch is...
kérdésre válaszolva nekem iPhone 4-em van, meg vagyok vele elégedve, kicsit kevés már, érik a csere, de alapvető használatra ez is tökéletes, és ez nem túlzás. én nem felvágásból vettem, hanem az iOS miatt, ami számomra sokkal többet ad, mint az android, attól függetlenül, hogy állítólag nem testreszabható. én használatra vettem, nem arra, hogy hetente váltogassam a főképernyő kinézetét...mert az android max ennyiben nyújt többet, mint személyre szabhatóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!