Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Aksit hogyan kell "kisütni"?

Aksit hogyan kell "kisütni"?

Figyelt kérdés

Mikor megveszem a telefont,vagy akár milyen aksis dolgot, akkor azt mondják ki kell sütni az aksiját. Le kell meríteni, megtölteni kell 1 bizonyos ideig. Na ennek a menetét szeretném megtudni.

THX!:)

2009. okt. 30. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

lemeríted teljesen pl. telefonnál megvárod, hogy kikapcsoljon

és utána megvan, hogy x ideig 12, 14... stb. óráig töltöd

ennek igazából csak a NiMH és a NiCd akksiknál volt fontosabb szerepe

2009. okt. 30. 21:25
 2/8 anonim válasza:
6%
amedig kell tölteni töltöd és utána már hsasználhatod de közbe nem szabad rajta semitt csinálna mert gondot okoz
2009. okt. 30. 21:44
 3/8 anonim ***** válasza:
a Li-on (lítium ion) akkukat már nem kell formázni, ezek már jobb konstrukciók, mint a régebbiek... Nekem is LI-ON akkus telefonom van, nem formáztam, és egy hétig zenehallgatással és telefonálással bírja... Rokonomnak ugyanilyenje van, de neki hozzányúlás nélkül is csak 2 napig bírja... nemtudom miért, lehet hogy mert formázta volna? -nem akarok hülyeséget mondani, nemtudom mitől-
2009. okt. 30. 21:47
 4/8 anonim válasza:
100%
Litiumos aksikat tilos kisütni, már a gyárból úgy érkeznek, hogy pöpecre működjenek. Amúgy meg hasznos lenne elolvasni a kezelésit.
2009. okt. 30. 22:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Sajnos a telót kínából rendelem,és csing csunk csangot nem tudom elolvasni:S De majd figyelem mi lesz az aksira írva. Köszi a válaszokat!:)
2009. okt. 31. 08:53
 6/8 anonim válasza:
Nekem lítiumos aksim volt, 2 napig bírta, azt osztálytársam mondta, hogy süssem ki... Hát hülyének néztem, mert tudtam, hogy nem kell kisütni, de azért kisütöttem. Most már 1 hétig bírja, tehát nem lesz semmi baja szerintem, ha kisüti valaki a lítiumos aksit
2009. okt. 31. 12:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi az offért csak meg szeretném kérdezni: Én amikor megvettem a telefonomat akkor mondták hogy "süssem ki"... de Li-Ionos az aksi... akkor azért merül le olyan gyorsan? (Ez most 3 óra kemény videónézés, szóval nagy igénybevétel) Ezért?
2009. okt. 31. 23:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Nem.Szvsz az így vagy úgy lemerülne :d
2009. nov. 1. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!