Csak szerintem túlárazott az iPhone?
Minden csak nézőpont kérdése. Én angliában élek, és itt bármelyik előfizetés simán 20-35 font körül mozog, a legtöbb embernek ilyen van. Ebbe bele tartozik az iPhone is, tehát BÁRKI megteheti hogy iPhonet vásárol magának. Innentől kezdve pedig már eleve nem lehet villogni vele, MERT MINDENKI LESZ*RJA HOGY A MÁSIKNAK MILYEN TELEFONJA VAN.
Sajnos egy magyarbetegség hogy mindig a másikét nézzük...
érdekes, a HTC One-om 110 euróval többe került egy szintén 32 gigás iPhone 5-nél, és mégis ezt vettem. Biztos csóró vagyok, és nem tellik rá, ugye?
Maseratit sem vennék. Igenis túlárazott. Ugyanazért az árért kapok Nissan GTR-t is, ami vezetési élményben lealázza a maserati-t. Gyémántot pedig sose fogok venni, max ha eljegyzési gyűrűt veszek (ugyanakkor igyekszem mindig a saját stilusomnak megfelelő partnert találni, úgyhogy valószinűleg az is fehérarany lesz inkább).
Az iPhone, Maserati, a gyémánt, és társai azoknak valók, akik felvágni szeretnének az eszközekkel. Oké, egy új maseratit nem engedhetnék meg magamnak, de nincs is rá szükségem. Általában ilyen tárgyakat vagy a kisebbségi komplexusban szenvedő emberek vesznek, vagy azok, akiknek már annyi pénzük van, hogy nem tudnak vele mit kezdeni.
Az iphone az egy kalap kaki.
Es nem azert szolom le mert nem telik ra.
S4-em meg nexus 7(2nd gen)-em van iphone meg ipad kombo helyett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!