Csak szerintem túlárazott az iPhone?
Figyelt kérdés
Én eddig úgy gondoltam hogy az iPhone egy valóban jó teló, annyi jót hallottam róla. Haverom vett nemrég egy Iphone 4-et újonnan a T-mobiltől. Valahogy nekem nem jött be. Kényelmetlen tartani. Elég testreszabbhatatlan a rendszere, bonyolultabb mint egy android, tudom hogy stabilabb meg nem fagy, de akkor is.. valamint nagyon zárt is a rendszere. Nem lehet rá le kalózkodni játékot stb. Szerintem nem ér annyit amennyit... Velem van a probléma? Vagy az embereknek annyira fontos hogy "i" betűvel kezdődjön a telefon neve?2013. aug. 25. 22:55
1/21 aspikami válasza:
Nem, nem veled van a probléma :) Az emberek az Iphone-t csak villogásból veszik.
2/21 anonim válasza:
Sajnos a márkát is nagyon meg kell fizetni sokszor, nem csak a minőséget. Tényleg nagyon túlárazott. Féláron még oké lenne, de 150-170 ezer az marha drága.
3/21 anonim válasza:
Neked tényleg ennyire fáj ez? Igen, a világban sokminden túlárazott, az iPhone, a Gucci, a Maserati, a gyémánt.. de igazából nem is az a bajod, hogy "túlárazott" hanem hogy neked ezekre nem futja.
5/21 anonim válasza:
Nemtudom miert baj hogy nemlehet lekalozkodni jatekokat/appokat a telefonra!
6/21 anonim válasza:
Már hogy ne lehetne? =)) Senki sem hallott még a JailBreak-ről? Ti is megcsinálhatjátok otthon 5-ön kívül bármelyik iFos-on. Aztán mehet a kalózkodás.
7/21 anonim válasza:
Latom nemnagyon ertesz az iphonehoz es ios-hez.
Egy: nem telefonfuggo hanem ios verzio fuggo hogy lehet e jailbreakelni.
Ketto: a jailbreak nem a kalozkodas miatt van es soha nem is azert volt
8/21 anonim válasza:
Mit kell anyira leszolni az Iphone-t hogy Ifos.
Aki azt mondja ra az biztos hogy neki ra nem futja es meg soha nem hasznalt vagy latott igazabol.
Mert az 1 dolgog hogy valamire valakinek nem futja es az is mas hogy valami szo szerint szar.
Es hidd el kedves Ifos-os valaszolo hogy ha az iphone vagy mas apple olyan szar volna akkor nem vasarolnanak olyan sokan iphone-t.Ja es nem vagyok Apple fan,es meg iphone om sincsen,de hasznaltam mar.
9/21 anonim válasza:
Es kerdezo ha van ra penzed akkor nyugodtan vehetsz iphone-t mert megbizhato telefon,bar jo mobil az s4 is,vagy HTC ONe vagy stb.es amugy nem veled van a problema,a legtobb ember tenyleg csak vaganykodasra hasznalja oket., de nem mindenki
10/21 anonim válasza:
Nem túlárazott! Nem találsz 100ezer alatt olyan telefont ami alumíniumból és üvegből készült. Meg kell fizetni a minőséget és a szoftvert is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!