Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont érdemes...

Milyen telefont érdemes venni? [igen megint ilyen kérdés:D]

Figyelt kérdés

Sziasztok valamelyik nap meghalt a htc telefonom semmi életjelet nem ad magáról...

Új teló vásárlásán gondolkodok de nem tudom hogy milyet vegyek...

Ami a lényeg hogy zene nagyon jól szóljon [fülesen/hangszórón is] illetve jó fényképet csináljon [pl. füzetlapok fotózására]

Amiből nem kérek: Apple, Samsung [bár lehet jobban járnék galaxy s3al] Illetve Htc betett nálam most :S [bár ha a one s vagy x nem melegszik akkor még talán azok is érdekelnének]

Htc sensation xe telefonom volt tehát valami hasonló/jobb telefont keresek, tudnátok adni 5leteket?

Főleg sony érdekelne most újonnan de nem tudom melyik a legjobb belőle.[lehetőleg többet írjatok :D]

Segítséget előre is köszi

2013. aug. 25. 21:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Sony xperia sp

Sony xperia L

Sony xperia j

Sony xperia arc s

Nokia lumia 920

Zte skate

Alcatel ot 995

2013. aug. 28. 12:06
 12/20 anonim ***** válasza:
Nem értem. Mi bajod van a világ (már több éve) első számú mobil gyártójával? Ha jó képet akarsz (8 mpixel) és olyan hangos zenét, hogy a hajszárító közben is hallod a telefonodról (nem vicc, tapasztalat), akkor Samsung Note 2.
2013. aug. 28. 13:38
 13/20 A kérdező kommentje:

Az a bajom a samsunggal mint minden samsung wave s8500 volt tulajnak le se baszták a telefont meg a kies is kalap szar volt XD

Thx a kommenteket

2013. aug. 28. 13:48
 14/20 anonim ***** válasza:
1 telefonból megmondtad hogy mindegyik szar sőt tudod mit előre 10 évre lesz szar napra pontosan mert neked beszart egy régi badás kezdetleges fostalicska telefonod ha telefon kéne vennél egyet te a bőség zavarában szenved
2013. aug. 28. 14:02
 15/20 A kérdező kommentje:

47% te húzz már el innen nem vagyok kíváncsi a hülyeségeidre...

Van rakat kérdés írd oda a hülyeségeid ne ide köszi

2013. aug. 28. 18:16
 16/20 anonim ***** válasza:
húzzál be a boltba és vegyél egy telefont mit kell rajta 2 hetet agyalni ember
2013. aug. 30. 22:45
 17/20 A kérdező kommentje:

Ez nem úgy megy hogy random bemegyek a boltba...

Régen még úgy volt mert akkor annyi volt a különbség hogy fekete fehér vagy színes kijelző....

Ma már mit tud/milyen cam/ milyen cpu/ szar-jó/ akad-fagy/milyen a hangszóró/milyen rendszer/milyen márka....

Jah még mindig nem tudom mit kéne venni XD valahogy 1ik telefon se jön be [vagyis ami bejön az k.va drága xperia z] [xperia sp se jött be]

2013. aug. 31. 10:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Ezeket az infókat ugyanúgy el tudják mondani ott is, sőt még meg is nézheted, be is kapcsolhatod a készüléket.
2013. aug. 31. 12:40
 19/20 A kérdező kommentje:
Ezeket az infokat neten is megnézhetem -kipróbálás, de ahhoz találni kell 1 telót hogy legyen minek utána nézni +ami érdekel is
2013. aug. 31. 16:18
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha Bemész pl. A Média Marktba, ott az összes létező telefon ki van rakva bekapcsolt állapotban és minden eladó készséggel felel a kérdéseidre. S ne mondd azt, hogy falun laksz és nem tudsz bemenni! Aki ilyen nagy feneket kerít telefon vásárlásnak...
2013. aug. 31. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!