Milyen telefont érdemes venni? [igen megint ilyen kérdés:D]
Sziasztok valamelyik nap meghalt a htc telefonom semmi életjelet nem ad magáról...
Új teló vásárlásán gondolkodok de nem tudom hogy milyet vegyek...
Ami a lényeg hogy zene nagyon jól szóljon [fülesen/hangszórón is] illetve jó fényképet csináljon [pl. füzetlapok fotózására]
Amiből nem kérek: Apple, Samsung [bár lehet jobban járnék galaxy s3al] Illetve Htc betett nálam most :S [bár ha a one s vagy x nem melegszik akkor még talán azok is érdekelnének]
Htc sensation xe telefonom volt tehát valami hasonló/jobb telefont keresek, tudnátok adni 5leteket?
Főleg sony érdekelne most újonnan de nem tudom melyik a legjobb belőle.[lehetőleg többet írjatok :D]
Segítséget előre is köszi
Sony xperia sp
Sony xperia L
Sony xperia j
Sony xperia arc s
Nokia lumia 920
Zte skate
Alcatel ot 995
Az a bajom a samsunggal mint minden samsung wave s8500 volt tulajnak le se baszták a telefont meg a kies is kalap szar volt XD
Thx a kommenteket
47% te húzz már el innen nem vagyok kíváncsi a hülyeségeidre...
Van rakat kérdés írd oda a hülyeségeid ne ide köszi
Ez nem úgy megy hogy random bemegyek a boltba...
Régen még úgy volt mert akkor annyi volt a különbség hogy fekete fehér vagy színes kijelző....
Ma már mit tud/milyen cam/ milyen cpu/ szar-jó/ akad-fagy/milyen a hangszóró/milyen rendszer/milyen márka....
Jah még mindig nem tudom mit kéne venni XD valahogy 1ik telefon se jön be [vagyis ami bejön az k.va drága xperia z] [xperia sp se jött be]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!