Milyen telefont érdemes venni? [igen megint ilyen kérdés:D]
Sziasztok valamelyik nap meghalt a htc telefonom semmi életjelet nem ad magáról...
Új teló vásárlásán gondolkodok de nem tudom hogy milyet vegyek...
Ami a lényeg hogy zene nagyon jól szóljon [fülesen/hangszórón is] illetve jó fényképet csináljon [pl. füzetlapok fotózására]
Amiből nem kérek: Apple, Samsung [bár lehet jobban járnék galaxy s3al] Illetve Htc betett nálam most :S [bár ha a one s vagy x nem melegszik akkor még talán azok is érdekelnének]
Htc sensation xe telefonom volt tehát valami hasonló/jobb telefont keresek, tudnátok adni 5leteket?
Főleg sony érdekelne most újonnan de nem tudom melyik a legjobb belőle.[lehetőleg többet írjatok :D]
Segítséget előre is köszi
Az a baj hogy meg voltam elégedve ezzel a telóval.
De most minek vegye ugyan azt meg megint az ember [főleg ha megint valami baj van és meghal újra]
Akkor már inkább valami jobbat akarsz nem?
Samsungba nem bízok mielőtt htcre váltottam samsung s8500 am volt [igaz az bada volt] de samsung nagyon leszarta...
Jah azt hozzá teszem nem vagyok gazdag :D szal valszeg sony xperia z-t nem veszek xD
Tiszában akarok lenni "hogy most" melyik telók a legjobbak
[azért is írtam hogy többet is írjatok úgy érettem hogy a "legdrágábbat" és azt ami(k) meg is érik magukat XD
Jó lenne ha k300i elég lenne de sajnos szoktam játszani is a telóval :( meg az nem csinálna sexy pic-eket...
Nokiával pedig az a bajom hogy mindegyik szinte Windowsos én meg utálom ezt a "csempe" mintájú ikont undorító...
szerintem lg-t vegyél, mert uncsimnak is az van(sőt az égész családnak), és neki van rajta vagy 4-5 játék és szaggatás nélkül viszi, nekem meg van egy sony xperis j-m, van rajta két játék (pou, subway surfurs) és vagy lefagy vagy akadozik! :(
ilyen van neki: [link]
szerintem jó teló
de már 3 hónapos a teló és semmi baja!!!
thx ha van 5let jöhet még!
Am igen árukeresőt ismerem de ott nem mondja hogy te marha ezen jó nagyon tutin szól a zene :D
Kamerát még eltudom dönteni hogy jó v nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!