Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefon most a divat?

Milyen telefon most a divat?

Figyelt kérdés

ez még jó vagy már cikinek számít:

[link]

2009. okt. 30. 12:28
 1/7 anonim válasza:
54%
sony ericsson w595
2009. okt. 30. 12:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Tök ciki. Már az egész országnak érintőképernyős van. Az menő :P

Viccet félretéve kb. másfél évvel ezelőtt vagy még régebben akartam ilyen telefont. Még mindig tetszik, de őszintén szólva ennél már sokkal jobbak is vannak annyi pénzért, mint ez is újonnan.

2009. okt. 30. 12:39
 3/7 anonim ***** válasza:
dehogy ciki, ne viccelj ! amúgy mostanában nagyon divatba jöttek az érintőképernyős telók (iPhone stb)
2009. okt. 30. 12:53
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szertintem már nem divat telefonnal menőzni. vegyél magadnak egy pratkikus telefont, ami megfelel az igényeidnek.
2009. okt. 30. 13:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem se divat a telefonnal menőzni.. nekem pl.ilyen van =) [link]
2009. okt. 30. 19:02
 6/7 anonim válasza:

Igaza van a két előttem szólónak.

Még általános iskolás koromban kaptam egy Black Berry Curve 8320 típusú telefont [vajon minek:D]..az csak addig volt nagy szám, míg a kezébe nem vette mindenki.Széles is volt, sok gomb volt rajta, sokat tudott stb.Ballagásra másikat kaptam Nokia 3120 Classic, ez is csak addig volt érdekes míg nem ismerte mindenki.

Szóval teljesen mindegy milyen telefonod van, csak a célt szolgálja.

2009. okt. 30. 22:45
 7/7 anonim válasza:
Előző vagyok. A kérdésre válaszolva csinos kis telefon. ;)
2009. okt. 30. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!