Nem régen vásároltam egy Samsung Galaxy S III mini készüléket, most viszont egy memóriakártyát szeretnék még beletenni. Utána olvastam és tudom, hogy 32GB-osat bír el max. De ez a gyorsaságát mennyire érinti?
A második kérdés meg:
Miben számít, hogy a legdrágább vagy a legolcsóbb memóriakártyát ültetem a kicsikébe.
Mi a memóriakártyák közötti különbség amellett, hogy az áruk eléggé változó. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Köszönöm szépen a választ.
Látom nem igazán fogalmaztam érthetően, szóval azt szerettem volna megtudni, hogy a telefonom így kb. 8mp alatt kapcsol be, youtube videókat hihetetlen gyorsasággal behozza, játékok úgyszintén, pár másodperc alatt elindulnak. És ezt szerettem volna megtudni, hogy ezek a bizonyos betöltési időket mennyire hosszabítaná meg ill. az SD kártya ezt befolyásolja-e?
A telefon alapmemóriája 8GB amiből megközelítőleg 5GB elérhető. És az egyik legfontosabb, hogy milyet tennél bele 4/8/16/32 GB-osat, meg ,hogy milyen márkájúat.
A következő választ is előre köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!