Új telefon vásárlásához kérnék egy kis segítséget. Tudnátok segíteni?
T-Mobiléknál szeretnék kedvezményesen új okostelefont vásárolni.
Sony Xperia L, Lg L7 II, Samsung Galaxy S3 Mini amik között vacilálok.
Hozzáértők segítségét kérném, hogy szerintük melyik amelyik jobban megéri, jobb készülék.
Ahogy látom nagyjából egy kategóriát képviselnek. Az LG picivel kevesebb RAM, ám ott a design kompenzál. Nagyon jól testreszabható a felülete.
Szerintetek melyik mellett voksoljak?? :)
Köszi!!
Én a Sony-t választanám! Holtverseny van a 3 teló tudása között, de a kis eltéréseket összevetve a Sony abszolút a legjobb! Az LG annyira nem éri meg!
Igen, én is hajlok a Sony felé. :)
Csak annyira egyszerű, majdhogynem butított a launcher-je... pl.jó lenne, ha állítható lenne az értesítési sáv, mint pl.az lg-n meg az s3 mini-n.
vagy lehet, csak én nem találok róla infót? :)
Én SONY-t semmi képen nem választanék.
Ram: 1gb (majd, hogy nem kötelezően de ha nagyon tetszik akkor még 512mb netezésre elmegy)
Proci: duo 1Ghz fölött már illő
Android ból jó ha már 4.1 nél frissebb van rajta sokhiba ki lett javítva
Kijelző legalább 480*800-as felbontás 4" fölöttiek az optimálisak már netezésre
Az LG-kel nincs probléma mert nem nyúlnak bele nagyon az androidba míg a Samsung belenyúl de nem csinál rosszat szemben a SONY-val ott sok problémád lehet
miért ellenszenvezel a Sonyval? :) milyen gondokra gondolsz??
elgondolkodtatál... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!