Vennél használt drágább telefont?
Figyelt kérdés
az ilyen többtízezres meg százezres telefonokat kb. féláron lehet venni használtan a neten, de érdemes is? Nem megy tönkre ezeknek az akkújúk pl. egy év használat után, azt vehetek bele másikat hamarost? Tehát ti mit választanátok?2009. okt. 29. 12:04
1/9 anonim válasza:
pj iPhone-t tutira nem vennék használtan. Meg egyéb komolyabbat se. Mivel használtan kapod, nix garancia rá. Necces lenne. Tod olcsó húsnak híg a leve.
2/9 anonim válasza:
A párom most vett egy HTC PDA mobilt,kb száz kürül van, ő 35ért vette.,teljesen szuper, csak hát az akkuja hagy némi kivánni valót maga után.Bár ez minden telónál igy van,ugyanis ezeknek a mai készülékeknek annyi mindent "kell" tudniuk,emiatt az akksi nagyon hamar halott lesz.Szóval ha ujat veszel, az sem huzza nagyon sokáig, garit az akksira ugytudom nem is adnak sehol.
4/9 anonim válasza:
fuh míg az iPhone-m szervizben volt, addig kaptam cserekészüléknek ilyen "HTC PDA" -t. Katasztrófa. Nemtom mikori a teló, bár billentyűzete nem volt, az érintős volt, szal gondolom, hogy nem a legrégebbi.
5/9 anonim válasza:
HTC Kaiser ennek van oldalt kihajtható vagy hogy mondják.Most OFFolok,elnézést érte, (megtudjuk miért ne vegyünk használtan HTCt) de mi volt a baj kedves előttem levő?:D
7/9 anonim válasza:
Fogj meg egy iPhone-t nyomkodd fél órát, aztán fogj a kezedbe egy másik telót:)
A ceruza is nagyon idegen már benne. Illetve amin a legjobban fel tudtam cseszni az agyam, az az írás benne. Ugye előjött egy virtuális billentyűzet, amin alig tudtam eltalálni a karaktereket. Persze lehet, hogy régebbi mobile winfos volt rajta.
Az internet explorer is katasztrófa, sok oldalt bénán jelenít meg, szerintem lehetetlen őket erre a telóra optimalizálni. Csak EDGE kapcsolat van rajta ami egy iPhone-n nem olyan lassú azé', de ezen a telón katasztrófálisan lassú volt.
Valszeg egy op rendszer frissítés picit javított volna rajta persze.
9/9 anonim válasza:
Én nem vennék használtat, mert lehet, hogy pont azért adják el, mert van valami hibája, ami nem rögtön bekapcsolásnál derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!