Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vennél használt drágább telefont?

Vennél használt drágább telefont?

Figyelt kérdés
az ilyen többtízezres meg százezres telefonokat kb. féláron lehet venni használtan a neten, de érdemes is? Nem megy tönkre ezeknek az akkújúk pl. egy év használat után, azt vehetek bele másikat hamarost? Tehát ti mit választanátok?
2009. okt. 29. 12:04
 1/9 anonim ***** válasza:
pj iPhone-t tutira nem vennék használtan. Meg egyéb komolyabbat se. Mivel használtan kapod, nix garancia rá. Necces lenne. Tod olcsó húsnak híg a leve.
2009. okt. 29. 12:11
 2/9 anonim válasza:
A párom most vett egy HTC PDA mobilt,kb száz kürül van, ő 35ért vette.,teljesen szuper, csak hát az akkuja hagy némi kivánni valót maga után.Bár ez minden telónál igy van,ugyanis ezeknek a mai készülékeknek annyi mindent "kell" tudniuk,emiatt az akksi nagyon hamar halott lesz.Szóval ha ujat veszel, az sem huzza nagyon sokáig, garit az akksira ugytudom nem is adnak sehol.
2009. okt. 29. 12:13
 3/9 anonim ***** válasza:
84%
én nem vennék
2009. okt. 29. 12:19
 4/9 anonim ***** válasza:
fuh míg az iPhone-m szervizben volt, addig kaptam cserekészüléknek ilyen "HTC PDA" -t. Katasztrófa. Nemtom mikori a teló, bár billentyűzete nem volt, az érintős volt, szal gondolom, hogy nem a legrégebbi.
2009. okt. 29. 12:21
 5/9 anonim válasza:
HTC Kaiser ennek van oldalt kihajtható vagy hogy mondják.Most OFFolok,elnézést érte, (megtudjuk miért ne vegyünk használtan HTCt) de mi volt a baj kedves előttem levő?:D
2009. okt. 29. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vennék használtat.
2009. okt. 29. 12:39
 7/9 anonim ***** válasza:
65%

Fogj meg egy iPhone-t nyomkodd fél órát, aztán fogj a kezedbe egy másik telót:)

A ceruza is nagyon idegen már benne. Illetve amin a legjobban fel tudtam cseszni az agyam, az az írás benne. Ugye előjött egy virtuális billentyűzet, amin alig tudtam eltalálni a karaktereket. Persze lehet, hogy régebbi mobile winfos volt rajta.

Az internet explorer is katasztrófa, sok oldalt bénán jelenít meg, szerintem lehetetlen őket erre a telóra optimalizálni. Csak EDGE kapcsolat van rajta ami egy iPhone-n nem olyan lassú azé', de ezen a telón katasztrófálisan lassú volt.

Valszeg egy op rendszer frissítés picit javított volna rajta persze.

2009. okt. 29. 12:39
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Írod te. :D
2009. okt. 29. 12:50
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem vennék használtat, mert lehet, hogy pont azért adják el, mert van valami hibája, ami nem rögtön bekapcsolásnál derül ki.
2009. okt. 29. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!