Melyik okostelefont érdemes megvenni 25. 000 ft alatt?
Figyelt kérdés
2013. aug. 19. 22:01
11/17 anonim válasza:
vagy amit mondanék, a Nokia C7. nagyon jó készülék, 2016ig szoftveresen az is támogatva van,az hogy most csillivilli(bb) menüje van e vagy nincs az szerintem nem mérvadó egy üzleti telefon esetében, és föleg nem akkor ha csak néhány játékra wifire és kommunikációra használnád.ez a telefon mái napig nagyon jó, nagyon jó minőségű,és egy SPB Shell nevű ingyenes programmal még testreszabhatóbb mint egy android.vagy bármi.nekem felsőkategóriás telefonom is van de ha "Messze van" akkor egy C7tel bőven meg tudom ezt tenni. úgy hogy már 2-3 éves lassan
12/17 anonim válasza:
Telenor one touch c androidos ès 14 000 ft ba kerul
13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
Majd megírom, hogy milyen vettem(lehet ez pár hét múlva:D), ha nem felejtem el.
Igen, wifire, talán játszásra használnám, meg kép csinálásra(de nem csúcsminőségű fénykép kell "kötelezően")
Akkor a telefonok felírva lehetségesek közé.:)
2013. aug. 20. 14:49
14/17 A kérdező kommentje:
HTC-ben nem gondolkodok, sony xperia-k esélyesek még, meg samsung pár telefonja.
2013. aug. 20. 14:50
15/17 A kérdező kommentje:
Vodafone Smart Mini lett végül.:)
2013. aug. 28. 21:38
16/17 anonim válasza:
A lehető legjobb döntést hoztad :)
17/17 A kérdező kommentje:
Remmélem.:)
2013. aug. 29. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!