Érdemes okostelefont vennem?
Telefonvásárlás előtt állok. Eddig egy alsó kategóriás telefonom volt, amit telefonálásra használtam (wifi volt benne, de a kis kijelző miatt, szinte csak új korában megnéztem, hogy mégis milyen, internet előfizetés sem volt rá), de sajnos mostanra teljesen tönkrement. A véleményeteket szeretném kérni! Érdemes egy a csúcs készüléket (S4, I5, HTC One) venni az embernek?
Egyrészről fölöslegesnek találom, mivel külön, külön mindenem megvan (laptop, GPS, E-book olvasó, fényképező...stb - nem a legújabbak - 1-2 éves mind, de amire használom tökéletes), tehát ha így gondolkodom akkor veszek egy legolcsóbb valamit, amivel tényleg csak telefonálok. A másik választás, hogy a sok készüléket kiváltom egy felsőbb kategóriás készülékkel (amire valahol sajnálom a 150-200 ezer Ft-ot, főleg, hogy jelenleg a munkámhoz sem szükséges)
Jelent-e akkora felhasználói élményt, vagy akármit, hogy megérjen ennyi pénzt áldozni rá? (nem azt kérdezem, hogy milyet vegyek, hanem hogy érdemes-e csúcs kategórás készüléket megvenni.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
nekem okos telóm van és sokkal jobb mint a többi fajta.
az okos telefonok tényleg okosak. szerintem azt vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!