Melyik telefont válasszam? Alcatel OT 990 (Telenor One Touch) vagy Samsung Galaxy Y, vagy Galaxy Gio?
Figyelt kérdés
Ezek közül lehet választanom, szóval kérlek más ne írjatok.
Az alcatelről hallottam 1-2 jót, meg az adreno 200-as proci se olyan rossz.
2013. aug. 19. 15:49
11/12 anonim válasza:
ezek közül a gio a legjobb de érdemes kicsit még gyűjteni á és venni valami jobbat mint pl a fentebb említett y300
12/12 anonim válasza:
Az alcatelt válaszd szerintem. Nekem az van. Igen,lassú volt és kevés volt bene a hely, de kiroot-oltam és most lagg nélkül megy rajta a Facebook,Angry Birds,Cut the Rope és más sok helyet igénylő alkalmazások. És amiket felsoroltál ennek a legjobb camerája. (5.0, vaku,autofokusz) nem mellesleg a a kijelzője is nagyobb az Y-tól és a Gio-tól és szerintem a hangszórója is jó. Hátlapnak +1 pontot adnék,mert nem karcolódik.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!