Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont válasszam?...

Melyik telefont válasszam? Alcatel OT 990 (Telenor One Touch) vagy Samsung Galaxy Y, vagy Galaxy Gio?

Figyelt kérdés

Ezek közül lehet választanom, szóval kérlek más ne írjatok.

Az alcatelről hallottam 1-2 jót, meg az adreno 200-as proci se olyan rossz.

2013. aug. 19. 15:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
ezek közül a gio a legjobb de érdemes kicsit még gyűjteni á és venni valami jobbat mint pl a fentebb említett y300
2013. aug. 23. 13:51
 12/12 anonim válasza:
Az alcatelt válaszd szerintem. Nekem az van. Igen,lassú volt és kevés volt bene a hely, de kiroot-oltam és most lagg nélkül megy rajta a Facebook,Angry Birds,Cut the Rope és más sok helyet igénylő alkalmazások. És amiket felsoroltál ennek a legjobb camerája. (5.0, vaku,autofokusz) nem mellesleg a a kijelzője is nagyobb az Y-tól és a Gio-tól és szerintem a hangszórója is jó. Hátlapnak +1 pontot adnék,mert nem karcolódik.:)
2013. nov. 29. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!