Melyik telefont válasszam? Alcatel OT 990 (Telenor One Touch) vagy Samsung Galaxy Y, vagy Galaxy Gio?
Figyelt kérdés
Ezek közül lehet választanom, szóval kérlek más ne írjatok.
Az alcatelről hallottam 1-2 jót, meg az adreno 200-as proci se olyan rossz.
2013. aug. 19. 15:49
1/12 anonim válasza:
Sajnos így nehéz dönteni, mert amiben az egyik jobb, az másik szempontból viszont rosszabb! Én kb. 1 éve még Gio-mániás voltam (azóta sincs), de most inkább valami komolyabbra gyűjtök. Szóval az szerintem szuper, de azért hasonlítsd össze őket, és válassz szíved szerint!
2/12 anonim válasza:
Én abszolút nem ajánlom az Alcatel sorozat ezen tagját, rossz a processzora, lassú, a kijelzője méretéhez képest ratyi. RAM tekintetében egyértelműen a Gio a legjobb, szintúgy színeiben is. A Galaxy Y szerintem túl kicsi és nem is elég jó ezért az árért. Nagyon ajánlanám neked a Huawei Ascend Y200-at és az Y300-at (ezeket a Telenornál), ár érték arányban ezek a legjobbak,de ha kártyafüggetlen kellene, akkor ezek mellé árban hasonlónak az Alcatel OT-991-et, a szintén Alcatel One Touch TPop OT-4010D-t, a Huawei Ascend Y210-et és az [link] ezen az oldalon található telefonokat ajánlom. De ha csak a fent említettek közül választhatsz, akkor egyértelműen GIO. Remélem segítettem :) (Hidd el, értek a telókhoz)
3/12 anonim válasza:
Ja és még egy kép a személyes kedvencemről, a Huawei Ascend Y300-ról:
4/12 anonim válasza:
Lassan abbahagyom a szövegelést, de még azt hozzáteszem, hogy nekem Gio-m van és maximálisan meg vagyok vele elégedve, csak hát most az Y300 felé kacsingatok ;) Az utóbbi két válaszoló voltam
5/12 anonim válasza:
Én az Alcatel-t ajánlom, igen, valóban gyenge a processzor órajele, RAM is kevés benne, de ha ki ROOT-olod csodákra leszel képes vele. Nekem is ilyen van, felraktam rá a CynanogenMod 7-et. 2.3.7-es android mostantól, pedig gyárilag csak 2.3.4 a maximális. Processzor 900Mhz-ig húzhatod, bár addig nem ajánlom, 787-en van nekem. Nem melegszik. Megbízható telefon. Szerintem árát megéri!
6/12 A kérdező kommentje:
És ha 800-ig húznám a procit? Az még belefér?
Gondolkodtam az Alcatel 958-ön is.
Arról mi a véleményetek?
2013. aug. 19. 20:25
7/12 anonim válasza:
Amíg nem melegszik addig húzhatod.
8/12 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam.
Alcatel 985.:D
2013. aug. 19. 21:07
9/12 anonim válasza:
A fent írtak árában az Alcatel OT-958-nál SOKKAL jobb telefonok vannak! Ne vedd azt, mostanában egy 650MHz-s proci már vicc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!