Milyen a ZTE, mint telefon márka?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat véleményeket kérnék,hogy milyen a zte márka mert mostanában sok nagyon komoly zte telefont láttam és nekem bejött.tapasztalatlanok véleményére nem vagyok kíváncsi.csak tapasztaltak vgay olyan akinek ilyen márkájú telefonja van az írjon!2013. aug. 18. 21:35
1/6 anonim válasza:
hát a zte az maga kinai de a minösége nagyon jó
2/6 A kérdező kommentje:
igen tudom ,hogy kínai és ez nem zavarna,mondta nekem már1-2 kereskedő,hogy nagyon jó márka csak itt magyarországon ezek a komoly zte készülékek mint pl:zte grand x in,zte grand s ,zte grand memo,numi és még sorolhatnám.Itt csak a bladek-k ismertek.De egyépként a htc is kínai mégis az egyik legjobb telefonmárka
2013. aug. 18. 21:44
3/6 anonim válasza:
Hát a ZTE Blade az orbitálisan szar abba biztos vagyok, nem tudom hogy az újabbak jobbak-e, de tuti nem vennék ZTE-t.
4/6 anonim válasza:
Nekem most pl Blade 3 am van. Nem mondom h nem fagy le soha viszont nagyon ritkán..:) Játékok is szépen mennek vele kb minden még az is ami nem kompatibilis vele elvileg. Egyedül a fényképezője nem tetszik mert ha kicsit sötétebb van akkor már nem az igazi...De ennyi baj legyen :)
5/6 A kérdező kommentje:
nyugodj meg nem tusom milyen a blade 3 kamerája de azt tudom hogy jó kis készülék.nekem pl:zte grand x in-em van és nagyon jó telefon.lehet érezni hogy nincs belőle kihiányolva az anyag.összehasonlítottal egy s3-mal ami nem egy kis telefon és még mindig 20 grammal nehezebb az enyém.a inősége is nagyon jó.
2013. aug. 21. 20:50
6/6 anonim válasza:
A ZTE alapjába véve egy jó telefongyártó. Nincs akkora neve, mint pl. Samsungnak, de attól még nagyon jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!