LG Optimus L5 II vagy Sony Xperia U?
Tényleg nehéz a döntés! A Sony-nak 2 magos procija van, viszont a memóriája nem bővíthető, nem tudom, hogy 4 GB mire elég. Az LG dual sim-es, viszont neki meg előlapi kamerája nincs.
Mindenképpen ezek valamelyikéhez ragaszkodsz, vagy csak jó telót akarsz jó áron, és max. mennyiért?
Megint én vagyok! Nem rossz telefonok, de tökéletes telefon nem létezik! Egyik ismerősöm tavasszal vett Xperia U-t, és néha panaszkodik, hogy leesik az alja, a világító rész. Az LG is jó márka, bár ezt a típust nem ismerem annyira.
Az LG kártyafüggetlenül 49ezer Ft, az a legdrágább ezekre való ajánlatok közül. Ennyi pénzért pedig jobbakat is kapsz!
Az Alcatel OT-997d processzora bár nem a legjobb, de egész csúcs teló ilyen árban. A Motorola Atrix 2-nek nem a legcsúcsabb az operációs rendszere, de azért elég jó, magyar nyelvű menüje pedig csak AT&T (USA)alkalmazáson keresztül van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!